Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

91 members have voted

1. 1. Angel Of Death ili Raining Blood?

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

comment_1210010

@TowerdeatH - Koj kurac vise...preterao si...ako ti smetaju mutavi metalci onda se gubi sa foruma i idi druzi se sa reperima koji razumeju Vutang, Load i Reload...ja sam srao do granica razumljivosti...ti seres previse i vredjas sve redom...ako ti ne odgovara, ponavljam, niko te ne tera...

@ Valk - Pa neka sranja...Machine Head,Ramshtajn,Chymara i takve stvari...ali fora je sto ih mnogo dobro najavljuju...

• Replies 7.7k
  • Views 602k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ne znam odakle pojedinima ideja da su Slayer umetnici. Umetnici su koliko i Seka i Karleuša, ni manje ni više. Pop kultura, koja funkcioniše po biznis pravilima i ćao. To što je neko prvi put jebo uz

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Ti si u ovoj prici bitan koliko i krivi kurac,samo sto ti to ocigledno ne kontas moroncino.Vi ste govorili da se oni moraju raspasti,a ja ti kazem da njih boli kurac za raspad zato sto od toga zive i

• рогозуб
    рогозуб

Hanneman je Postmortem, otishao u Crypts of eternity, dal cje biti Hell Awaits i South of Heaven, ili ako je Cleansed the soul mozhda cje da bude Jesus saves; ili cje ipak da Haunt the chapel

comment_1210293
Idu mi na kurac ovi mutavi metalci koji misle da je metal najbolji na svetu i da je sve drugo sranje! icon_mad.gif

Ne bih da potpirujem vatru, posto cu ionako morati da brisem vecinu postova sa poslednjih nekoliko strana.

Ali, zar nije metal najbolji? Mislim, ako neko misli drugacije, sta ce na ovom forumu?

comment_1210369

Jebote pa ja nisam ni znao da je izasao novi Slayer.Lici li to n a nesto i jel ima neko da mi nareze to cudo?

comment_1210501
@TowerdeatH - Koj kurac vise...preterao si...ako ti smetaju mutavi metalci onda se gubi sa foruma i idi druzi se sa reperima koji razumeju Vutang, Load i Reload...ja sam srao do granica razumljivosti...ti seres previse i vredjas sve redom...ako ti ne odgovara, ponavljam, niko te ne tera...

@ Valk - Pa neka sranja...Machine Head,Ramshtajn,Chymara i takve stvari...ali fora je sto ih mnogo dobro najavljuju...

pivopije.gif

comment_1210624

JA ne znam koj kurac se ljudi vise cirkularno pljuju po forumu za jedno te isto.

Prvi: Ti si sugavi metalac ja sam cool jer volim St Anger

Drugi: Ti si sugavi fenser...yeah Dragonforce..zmajevi,macevi

Treci: Svi ste vi picke najbolja muzika je black goth grind turbo folk acoustic black metal ... black zakoon,pagan stil rula

Cetvrti: Jao sto ste odvratni Rhapsody je cool..smaqragdi sreca zamkovi

Peti: Svi ste hejteri i licemeri Him je najtvrdji i najelegantniji u metalu...svrsh svrsh na Vili Valoa

BOZE JEBENI GOSPODE!!! POJEDINCI NIKAKO DA SKAPIRAJU.Forum treba da ima diskusije ali ne bezdokazno pljuvanje po osnovu 'sad sam napaljen na taj i taj bend i ostali nek ga duvaju a kad promenim bend pljuvacu prethodne...'!Jebe mi se vise od takvih

comment_1210839

NE DIRAJTE MI Dragonforce, Rhapsody i Power da ne dodjem tamo SVE da vas pokopam!!! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

I sad ponovo se vracam na protivnicku stranu...u redu ljudi dosta je...ako mi se ne svidja Slayer to ne znaci da ne razumem, nema tu sta da se razume bre shvatite, to je jebeni bend kao svaki drugi samo sa malo vise uspeha...sta sad ako ne volim jebeni Christ Ilusion nisam metalac...ou jea...idem ja da slusam Linkin Park zato sto ne volim slejdzer...ja ne osporavam da je dobar i uticajan bend ali ga vi stvarno preteraste...

Edited by StarbreakeR

comment_1210990
JA ne znam koj kurac se ljudi vise cirkularno pljuju po forumu za jedno te isto.

Prvi: Ti si sugavi metalac ja sam cool jer volim St Anger

Drugi: Ti si sugavi fenser...yeah Dragonforce..zmajevi,macevi

Treci: Svi ste vi picke najbolja muzika je black goth grind turbo folk acoustic black metal ... black zakoon,pagan stil rula

Cetvrti: Jao sto ste odvratni Rhapsody je cool..smaqragdi sreca zamkovi

Peti: Svi ste hejteri i licemeri Him je najtvrdji i najelegantniji u metalu...svrsh svrsh na Vili Valoa

BOZE JEBENI GOSPODE!!! POJEDINCI NIKAKO DA SKAPIRAJU.Forum treba da ima diskusije ali ne bezdokazno pljuvanje po osnovu 'sad sam napaljen na taj i taj bend i ostali nek ga duvaju a kad promenim bend pljuvacu prethodne...'!Jebe mi se vise od takvih

Uvek neko pocne prvi i logicno je da izazove reakciju ostalih, zar ne?

Tacnije, dodje da podjebava...

Neka lepo ide na drugu sekciju, bar je to lako

comment_1210996

Uvek neko pocne prvi i logicno je da izazove reakciju ostalih, zar ne?

Tacnije, dodje da podjebava...

Neka lepo ide na drugu sekciju, bar je to lako

Sta ces, tako ja odem na temu VB i zajebavam sve one koji se odusevljavaju tim smecem laugh.gif

Ne obracate paznju na njega i gotovo...

comment_1211004

Nemam nista protiv doticnog, samo me nervira kada neko pljuje po bendu koji godinama ima kredibilitet...

Svi koji pljuju, voleli bi da su na njihovom mestu bar jedan dan...

Umeju li da sviraju neki instrument, i kako?

Hajde da cujemo njihove pesme, ako su tako jaki da prozivaju!

Prvo nesto napravi, pa kritikuj.