November 12, 200618 yr comment_1233142 Tada je taj epic fazon bio popularan. Mnogi bendovi, npr. Omen, Armored Saint i Black Knight, su nastupali u koznim oklopima, sa sve macevima i ostalim zajebancijama i imali su prave scenografije na bini.
November 12, 200618 yr comment_1233253 Pa dobro to je u danasnje vreme malo van konteksta(oklopi,zamkovi,celicane,zelezare)
November 13, 200618 yr comment_1233577 Nije to ni izbliza sada onako kako je izgledalo ranije. Cak i manji bendovi su tada stvarno imali kompletnu scenografiju napravljenu od stiropora. Meni je malo Martin iz Sabbata bio smesan sa onim macem i varvarskim stegom na njihovom videu. Kad kompleetan imidz nije takav, zasto se zajebavati.
November 13, 200618 yr comment_1233606 boleeee, tebe cure voleeeee!!!!!! slayer je zkon, momci su krajnje disciplinovani oduvek sam se pitao keko se ne zajebu i obrishu znoj onijem ekserima
November 14, 200618 yr comment_1234037 Sta trucate bez veze picka vam materina, pricajte o Slayer-u Dobar ovaj novi album, majku mu...
November 14, 200618 yr comment_1234063 Ako nisi primetio, ovde se i prica o Slayeru, a ona tema sto smo zapodeli o nazivima bendova i koreografiji istih pocetkom 80-ih je direktno vezana za njih.
November 14, 200618 yr comment_1234175 Tada je taj epic fazon bio popularan. Mnogi bendovi, npr. Omen, Armored Saint i Black Knight, su nastupali u koznim oklopima, sa sve macevima i ostalim zajebancijama i imali su prave scenografije na bini. Armored Saint je sto se toga tice bio najkrvaviji, meni su oni vizuelno zivi pish Muzicki su zakon, ofkors I da ne gresim dushu, sigurno nisu nista smesniji od Manowara Inace jel cuo neko za onu pricu da je Slayer na jednoj od njihovih prvih svirci nosio corpsepaint, medjutim posto je u tom klubu bila nenormalna vrucina sva ta sminka im se otopila i izgledali su ko da su se farbali sa govnima I naravno posto je publika umrla od smeha odlucili su da se vise ne zajebavaju sa tim
November 14, 200618 yr comment_1234179 Nisam cuo ali je urnebesno ako je stvarno...Kerry i corpse paint :) :)
November 14, 200618 yr comment_1234200 Mislim da sam to procitao u nekoj heavy metal enciklopediji, al nisam siguran, samo znam za tu pricu!
November 14, 200618 yr comment_1234519 Armored Saint je sto se toga tice bio najkrvaviji, meni su oni vizuelno zivi pish Muzicki su zakon, ofkors I da ne gresim dushu, sigurno nisu nista smesniji od Manowara Inace jel cuo neko za onu pricu da je Slayer na jednoj od njihovih prvih svirci nosio corpsepaint, medjutim posto je u tom klubu bila nenormalna vrucina sva ta sminka im se otopila i izgledali su ko da su se farbali sa govnima I naravno posto je publika umrla od smeha odlucili su da se vise ne zajebavaju sa tim ...pa su zadrzali samo ajlajnere, koji se vide na slikama za prvi album!
November 15, 200618 yr comment_1235025 ... ma nije im bila fora, kad je 'paint postao popularan nije im bilo dovoljno tr00 pa su ga isključili iz imidža ajlajner je tu da naglasi sve te zle poglede, yeah
November 16, 200618 yr comment_1235434 iskren da budem bas me briga, muzika je vazna, scenski nastup je sekundaran
November 16, 200618 yr comment_1235543 бенд који је започео цео тај фазон са шминком је Kiss и нјима тај фазон најболје лежи а ови остали су их сви копирали и једноставно им не иде. смешни су. Edited November 16, 200618 yr by Kinez