Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2195471

Album je kvalitetan, previše razvučen i previše naporan za slušanje u komadu. Ima fantastičnih rifova, sjajnih melodija, sve je na mestu, ali ovo je ipak samo jedna dugačka verzija STTD 2 i preko osmice nema šanse da navuče.

Poređenja radi, novi 1349 je za klasu bolji.

Ovako nekako bih i ja srocio na prvu loptu, al treba jos da se slusa.

Jebem li ga, al me zivcira ono kuckanje u pozadini, ko pera detlic.

• Replies 1.7k
  • Views 152.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• HeLLsarma
    HeLLsarma

Kaznio ih Bog !

• Brateeeu   Blizi je Master's Hammer bmu nego Root, Root je taj neki "dark metal" fazon, ono, negde na pola puta izmedju hevija, bleka i duma, a nije ni jedno ni drugo ni trece. U tom fazonu su ostal

• Josif Visarionovič
    Josif Visarionovič

U stvari duboko patim za tim.Jok,samo debil moze reci da je poslednji cof sranje,tj nece reci jer sad ima malo pomagala iza kojih se moze sakriti.

comment_2195707

Nit odusevljen, nit razocaran. Slusam Lawless darkness citav dan, i nikako da ukapiram sto je Watain htio ovim albumom. Atmosfera mi uopste nije na nivou, predug je i lose koncipiran.. sa druge strane, dobro je odsviran, ima odlicnih rifova..

Ovo od mene ima 3/3+, i tesko da ocjena moze navise. Iskuliracu dan-dva, pa cu opet obrnut. Demonoir je definitivno za klasu bolji po pitanju atmosfere i koncepcije albuma, uopste nema momenata kad me smori ko lawless.

• Author
comment_2195730

Mislim da je fora u tome što su baš hteli da snime klasičan album za večnost i utrpali su sve što su mogli - instrumental, epsku pesmu, brzo, sporo... baš kao što je Eric pominjao u onom Talvijevom intervjuu, da misli da su snimali album koji će se pamtiti godinama. Samo zaboravlja da Slayer, Metallica, Bathory i Priest to nisu planirali već spontano odradili. Eto šta se dešava kada se forsira umetnost.

comment_2197554

'naci, tvrdim - da je lawless darkness snimio neki pravovjerni bm bend iz Francuske, Gojko bi mu mjesto 8 dao 6. Pod uslovom da ga preslusa do kraja.

'naci, tvrdim.

I Grob bi ga mozda recenzirao i dao mu 9ku (kad je vec dao zadnjem Enthroned-u, koji je taman jednako zanimljiv ko i Watain-ovo zadnje cedo). Jos jedna ovakav genericni album, i Watain ima da postane novi Dimmu Borgir.

comment_2198399

sad posle nekog vremena slushanja mogu da kazem da je album suv prosek... znachi 5-6 na skali od 10...

reciklaza ranijih radova...pokushali su da urade neshto po formuli sworn to the dark, al na ovom albumu nema ni tako dobrih rifova i aranzmana, niti atmosfere kao na swornu...