Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 6k
  • Views 494.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lolololol ajmo jos 200 minusa da odem u los xDDDD

• Guest srbinpravoslavac
    Guest srbinpravoslavac

Nightwish je jedan od naj gorih bendova ikad! Stvarno, neznam zasto jos postoje, verovatno zato sto ih pozeri slusaju, a njih ima dosta. Stvarno glup bend. Jedino mi se svidja Bring Me To Life i to je

• Night Prowler
    Night Prowler

Sve je to lepo i krasno, ali Dark Passion Play je najbolji Nightwish album, i Anette je bolja od Tarje

comment_852851
Ej,jel neko zna da li su na nekom koncertu svirali Gethsemane ? Bas me interesuje.

HEHEHEEHE Svirali su ga puno puta, a recimo da ovo sigurno ne znate! Svirali su ga i na nama dragom FWTE ali su ga izbacili sa snimka jer zvuk nije valjao... biggrin.gif

comment_853002

Posto cemo to skidati u Carrion-u,pa me bas interesuje...

Bas steta sto su ga izbacili icon_cry.gif ,inace najbolji deo te pesme je u mom potpisu,mislim da su na tom delu klavijature jednostavno jebitacne,kao i u celoj pesmi icon_mrgreen.gif .Barem meni. icon_da.gif Onako utisane, moras da udjes u zvucnik da bi skontao lepotu.Inace pesma je,kako nas drug Toma (Tuomas) kaze BOMBASTICNA !!!!

Edited by Ilija_CarrionBand

comment_853354
HEHEHEEHE Svirali su ga puno puta, a recimo da ovo sigurno ne znate! Svirali su ga i na nama dragom FWTE ali su ga izbacili sa snimka jer zvuk nije valjao... biggrin.gif

Aha, a i na FWTE koncertu je prvo svirana She is My sin, pa tek onda Kinslayer.

Inache, poslednji put su svirali Gethsemane 2000, sa izuzetkom koncerta iz Oberhauzena 2003 kad su je uradili kao specijal!

comment_853778
stvarno nisam znao

pa zar je toliko loshe bilo???

jer to bila jedina koju su `izbacili` i iz,edju kojih pesama je bila???

Gethsemane su svirali kao trecu pesmu, i mozesh videti da zaista pre Deep Silent Complete ima crn ekran, gde se chuje samo masa.

comment_853804

imam ja mnogo tih `spotova`

ne svidja mi se ni jedan

ja imam taj i imam Phanton Of The Opera....Phantom je ocaj.....a Ever Dream onako.....u principu bezveze mada ima nekih dobrih tripova......nasao sam sad za 10th Man Down....ne znam da l da ga skidam icon_rolleyes.gif

Edited by shock!

comment_854416

Ma,crownless je laksi od Gethsemane-a.Gethsemane rules icon_rockdevil.gif .Btw.Skinuo sam celu,ljudi sta znaci oprema,majko mila.Ko da su iz srbije,a ne iz finske.Jedino mi je malo smesno,tarja kad popizdi na drugoj strofi,i ono kako izgovori "Your Paradise",he he.Anyway dobro je.

@Planetarni:Mislio je na carrion,ne na nas koje visimo na forumu.Mada i ja mislim da to nisu nikad svirali Live.

@Fanta:Znam,Znam da ga potresa kao i OceanSoul i ForeverYours.Sta ce jadan.... icon_cry.gif

Edited by Ilija_CarrionBand

comment_854713
da skinemo bezkrunichnog... [uh al sam ga izvuk`o.. icon_smile.gif ]

ja mislim da nikada nisu svirali tu pesmu uzivo...

ali mi se jako sviDZa pochetak te pesme...

Sviralisu Bezkrunichnog 30. 5. 2000 na prvom koncertu Wishmaster turneje!

Mada mnogo je jednostavna pesma!

comment_855269

Sve njihove pesme su manje više proste (sem vokala naravno), al ova je jedna od retkih koja ima onu pravu solazu gde su zajedno u oktavi sint i djitra. Mada je i ona prosta... Onako nije baš tipična Nightwish pesma....

Gethsemane ima puno materijala za sviranje da se nauči .... ima onih zglobnih stringova da se odvališ ....

Edited by SoulForged

comment_855468
Gethsemane ima puno materijala za sviranje da se nauči .... ima onih zglobnih stringova da se odvališ ....

icon_da.gificon_da.gificon_da.gif

Ali najjakija je Fantasmic sto se tice sviranja,mada je tu pesmu nemoguce odsvirati(frulica icon_smile.gif ),al ajde,good practice.Jos kad navezbas sa jednom rucicom onaj pocetak.