Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 144
  • Views 28.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Жвакић
    Жвакић

Људи, има филм "Вукодав" па ако вас занима погледајте. Руси га начинише. Ја нисам читао књигу па не могу упоређивати, али филм као филм није лош.

• Pa pazi, ima pokreta koji su opisani u sitna crevca... Ali TO nije moja poenta, poenta je da je Vukodav u filmu brbljivi som koji konstantno vise KNJEEEEE SZINIiiiiiiiiiiiiii TZZZZEEEE!!! GAYDFYAIQ

comment_1998149
Uzeo knjigu, mogla je laguna slobodno i na wc papiru da je odstampa :no:

Sho? Ne valja ili su je lose tehnicki odradili?

edit: tj, znam na sta si mislio, ali zelim da verujem da zavrsna knjiga valja necemu :)

Edited by Council A

comment_2002164

Ево сада мало прекопах тамо, јел читао неко ?

Валькирия

Живая русская история дышит на страницах этой книги. Но главная заслуга Марии Семеновой даже не в безупречной точности этнографических описаний - автору удалось показать события тысячелетней давности глазами их участника, который, в отличие от нас, еще не разучился примечать лешего за болотной корягой, русалку в речном омуте, голоса древних богов в шуме леса.

comment_2005514

pa jel su Dijamantske gore treci ili cetvrti deo?vidim sad da je to predstavljeno kao nova knjiga u Laguni...film je inache extra,a kad smo vecj kod toga, jel gledao neko Staru Basnu?film je takodje inspirisan slovenskim paganizmom ali je , za razliku od Vukodava zasnovan na istorijskim chinjenicama...

• 1 month later...
comment_2046041

pa jel su Dijamantske gore treci ili cetvrti deo?vidim sad da je to predstavljeno kao nova knjiga u Laguni...film je inache extra,a kad smo vecj kod toga, jel gledao neko Staru Basnu?film je takodje inspirisan slovenskim paganizmom ali je , za razliku od Vukodava zasnovan na istorijskim chinjenicama...

Stara Basn je pravljeno od likova koji su u onim medival living history grupama i fascinantno je autentichan film ,ja se odushevih

• 1 month later...
comment_2067802

Dijamantske Gore su poslednji i cetvrti deo koji je pisala Marija Semjonova,a postoji jos jedna knjiga koju nije ona pislala nego neki lik-zaboravio sam sad kako se zove:P -koja prati desavanja sa Vukodavovim saputnicima.

U svakom slucaju procitao sam sve delove i pre koju nedelju - Dijamantske Gore.Nisam mogao da je ostavim iz ruku,procitao sam je za dva dana uz spremanje ispita.

Odlicno je,skroz uoblicava prethodna tri dela,mada je pomalo konfuzna,i bacila me je u bedak i razmisljanje na kraju.

Ali,celo delo je uz nedostatak prikladnijih reci FENOMENALNO!!!!!:D:)))

• 3 weeks later...