Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1924833

To poređenje uopšte nema smisla, jer se radi o totalno različitom fazonu muzike. Ako preferiraš prva dva albuma, slušaj, njih, ako preferiraš treći, slušaj njega, ali nemoj ih porediti. To bi bilo isto tako besmisleno, kao kad bi raspravljao o tome koji je bend bolji - Primal Fear ili Evergrey.

• 2 weeks later...
  • Replies 237
  • Views 25.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Evo ga album pa da proverimo ko je u pravu: http://www.mediaboom.org/331708-bloodbound-unholy-cross-2011.html

• Ne znam sta da ti kazem, meni je Nosferatu najbolji od sva tri albuma, i fino je cuti da ce da rade nesto slicno. Dosta mi je vise od kvazi originalnosti, ko ima kvaliteta da izbaci nesto novo svaka

• Bata Trokrilni
    Bata Trokrilni

Sranje od albuma. Vidi se da pokušavaju da kopiraju Evergrey, a meni je jedan Evergrey sasvim dovoljan. Imali su svoj stil, ne znam koji im je trebalo da ga menjaju.

comment_1936790

добар је албум, само кад крену рефрени некако ми превише вуку на последња два Nocturnal Ritesa. Мислим, није то толко лоше, ал их и не издваја превише у односу на велики број слично оријентисаних шведских бендова.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
comment_1989831
Tabula Rasa je mnogo originalniji i zreliji album od Book Of The Dead. U tekstovima pogotovo.

Moze text da bude dobar koliko hocesh, ali ako mi se melodija ne svidja, ne mogu da slusham tu pesmu. Iskreno, nisam se udubljivala u textove sa Tabula Rasa, jer nije bilo pesme koja me je privukla... Mozda i ponovo preslusham, nekad u (dalekoj) buducnosti...

comment_1990301

Book of the dead je mnogo bolji!!! Da ne pricam da je jedan od mojih omiljenih pevaca Michael Bormann sa njima na tom albumu!!!

comment_1990455

Meni se najviše sviđa Book of the dead, zato što mi je glas jako upečatljiv i originalan. :da: Nosferatu je dobar album, ima par smornijih pesmica, ali mi u celini nije preterano zanimljiv. Tabula rasa je predobar album, samo nek nastave sa ovim stilom, biće dobro. :rockdevil: I mada ne predsavlja ništa novo, pesme su ekstra.

comment_1990668

Naravno da je upecatljiv!!! Bormann je kralj. Ko preslusa Zenov novi album ne moze a da ne prizna da je to sam vrh Rock muzike u svetu.

comment_1991342

Book of the dead je toliko dobar upravo zahvaljujuci Bormannu koji je poznat kao izvrstan kompozitor. Cim je otisao iz benda osetila se neka praznina (mada je i dalje ok).

comment_1991398
Kakve to veze ima? On nije pisao pesme, vec gitarista i klavijaturista.

Hahaha! Mislis? Znajuci Bormanna to je malo verovatno (mada ne i nemoguce).