Jump to content

Derbi Utakmice


Frankenchrist

Recommended Posts

  • Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ma ima nas jos koji pratimo...

 

jelena je najveca carica na svetu

izgubila je skoro isto kao protiv zastin enan u polufinalu US opena... jebiga...

samo se bojim da se ne sjebe u melburnu zbog toga sto ce eventualno biti premorena... valjda nece, a u tom slucaju - nema igracice koju ne moze da pobedi...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jelena nema snage, uvek je kuburila sa povredama i u najvaznijim trenucima je izdaje servis, to je zbog nedostatka snage. Naravno, igrala je dva turnira zaredom ali igraju i drugi, nije ona robot kao druge igracice. Ako popravi to kao i neke bubice u glavi, moze daleko dogurati, ima talenat i predispozicije da bude uvek u prvih pet. Danas sam u firmi pljuvao i rezao kao da sam ja igrao ili moj najrodjeniji. Onaj zicer na mrezi kada je servirala za pobedu na 30-15 je odlucio...

 

Partizan po pravilu igra dobro , vodi, onda dodje poslednja cetvrtina i sve ode u tri lepe...

Pekovi debil, Kosta takodje, Kamings moze da da sto poena ali mora na kraju da gubi lopte...

Nedostaje im plej, to svako vidi, ja nisam mogao da gledam kada su ustase krajem trece cetvrtine poveli...

Mi smo trebali u prvom poluvremenu da se odlepimo. Takodje smo imali 50-43 i napad ali nista...

 

Nasa kosarka je odavno u kurcu, krivi su i Partizan i Zvezda, gledam realno, ceo nas sport je u kurcu. Samo su predhodne generacije uspehom, najvise individualnim kvalitetom igraca bacali probleme pod tepih.

 

Tako je i u fudbalu sa Partizanom, da je onaj retard Boja(eh da hoce lavovi da ga pojedu) dao penal protiv onih Slovaka, ispalo bi da je Partizan veliki klub, evropsli klub. A svi znamo da je igra katastrofa...

 

Za rukomet da ne pricam, tek tamo je propast, savez je bruka, sve lopovi i debili. Rodjak mi je dugo igrao u prvoj ligi, bas sam ga pitao za savez, ma bruka, da ne pricam...

 

Ana Ivanovic me negativno iznenadila, bas je ocajno igrala protiv Vajdisove...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zagreb ce plakati od srece.Ako se dobro secam,nijedan naš tim nije pobedio Cibonu u gostima još od raspada SFRJ.

A bem im sve..plakali bismo mi od srece da nas opet nije udario kompleks gostujuceg terena..a izgleda i da dobijamo kompleks poslednje chetvrtine..isto k'o protiv Huventuda!!!

A sto napadate Kamingsa ne mi jasno...Vujosevic je lepo rekao..igrali smo 28 minuta..a kosarka se igra 40 minuta. Zasluzeno smo izgubili, Cibona nas je stovarila u poslednjoj chetvrtini, a mi nismo imali nijedan jedini priseban napad..uglavnom se sve svodilo na Drobnjakove simultanke..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eklston: "Investiranje u Srbiju"

Beta

 

 

Predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica primio je predsednika Upravnog odbora i većinskog vlasnika "Formule 1" Bernija Eklstona, saopštila je Vladina pres služba.

 

"Berni Eklston je kazao da je došao u Beograd zato što je Srbija učinila veliki napredak na ekonomskom planu i kako bi na licu mesta razmotrio mogućnosti za investiranje. Srbija je dobro mesto za ulaganja i investicije, naglasio je Eklston", navodi se u saopštenju.

 

Na sastanku u Vladi Srbije bio je i Miloš Pavlović, naš jedini profesionalni vozač formule koji poseduje licencu za takmičenje u "Formuli 1".

 

Većinski vlasnik "Formule 1" rekao je da je Srbija veoma uspešna u sportu i ima sjajne sportiste koji svoju zemlju predstavljaju na najbolji način i ponudio svu pomoć i podršku Milošu Pavloviću da što pre nastupi u takmičenju "Formule 1".

 

Koštunica je pozdravio dolazak Bernija Eklstona u Beograd i naglasio da je Vlada Srbije zainteresovana da pruži podršku za sve projekte koje će Ekleston pokrenuti u Srbiji.

 

Berni Eklston i njegova supruga Slavica prihvatili su poziv da zajedno sa predsednikom Vlade Srbije i predsednikom i premijerom Republike Srpske i ministrima večeras dočekaju Srpsku Novu godinu na platou ispred Doma Narodne skupštine Srbije.

 

Ако Бог да, ето нама неке стазе или нечег сличног. Најбоља српска инвестиција су девојке и у њих треба улагати. :)

Edited by Аксеаносилас

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Ријека је најљепши град" ...

 

Него, изгубисмо... Ццц... Више мрзим Будућност него Цибону, много више ...

Edited by Alvaro Recoba

Share this post


Link to post
Share on other sites

:pivopije:

 

Причам пре неко вече са једним позаником (који је од Мине војводе племена - значи Радовић :) ) и дођосмо до закључка да би ЦГ у колективним спортовима најпре могла узети медаљу у ватерполу, свакако бронзану, јербо су ове две сјајније резервисане за две државе које море немају. :)

У рукомету смо били го курац и док смо били заједно, сад да не причам, ако се на ЕП пласира макар једна од наше две репрезентације биће сјајно.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...