Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 8.4k
  • Views 569.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_1199017

Svi se prže na pufnaste varijante. Ali ovako izgleda pravi prijatelj:

user posted image

Mačke ti nikada neće biti pravi prijatelji, koriste te za svoje ciljeve i komfor, tvoj dom pretvaraju u svoju teritoriju i igralište. Znam kako izgleda kuća kojom vladaju mačke, moja ortakinja ih ima šest komada...

comment_1199028

user posted image

Mačke ti nikada neće biti pravi prijatelji, koriste te za svoje ciljeve i komfor, tvoj dom pretvaraju u svoju teritoriju i igralište. Znam kako izgleda kuća kojom vladaju mačke, moja ortakinja ih ima šest komada...

Jao, gde me nadje, obozavam nemacke ovcare, imam dva i mnogo ih wub.gifwub.gif

Nedavno mi je jedan uginuo od starosti, jako mi nedostaje icon_cry.gificon_cry.gif

Za macke si u pravu.

comment_1199326

user posted image

moj teca je imao nemackog ovcara, ali je skoro uginuo... sad.gif

svi smo se izbedacili... sad.gif

comment_1199363

user posted image

Labradori su pravi filozofi. Moj Zakarije samo potvrdjuje pravilo.

Autohtone rase su mi mnogo lepse od 'odabranih i uzgajanih'.

Nasrocito mi se dopada kada je pas cvrste gradje i kada ima klinastu njusku icon_smile.gif

...nekada davno sam se bavila kinologijom.. ali sam shvatila da tu ima previse nepotrebne komunikacije sa ljudima...

Steta.

comment_1199373

Naravno da ce macke da preuzmu kucu kad ih ima 6, pa to je vise od prosecnog broja clanova porodice icon_smile.gif A i neuredno je i nepotrebno...

Da imam dvoriste uzela bih kucu i macu dok su oboje jos mali a mozda i nesto staticno, tipa papagaja/zmijicu... Mocicu od septembra makar to staticno biggreens.gif

comment_1200071

trenutno zivim sa tetkom koja ima dve macke, Boots i Singam... apsolutno su preslatki! obozavaju da se maze i da jedu icon_smile.gif i bas su mirne i dobre macke, cak imaju i posebno mesto za ostrenje kandzi. jedino je stan pun dlaka, iako se redovno usisava i njih redovno cesljamo...

jedna me je stvar odusevila. ovde postoji neki poseban maciji pesak, koji se posle flushuje u wc, nema smrada, nema iznosenja govana i peska u kesama itd. genijalan izum!

comment_1200250
Naravno da ce macke da preuzmu kucu kad ih ima 6, pa to je vise od prosecnog broja clanova porodice icon_smile.gif A i neuredno je i nepotrebno...

Da imam dvoriste uzela bih kucu i macu dok su oboje jos mali a mozda i nesto staticno, tipa papagaja/zmijicu... Mocicu od septembra makar to staticno biggreens.gif

Pa bile su samo dve mačke do skoro... a onda su došli mačići, pre desetak dana...

comment_1204090

hmm... znash kako, sestra je uzela neki kavez kao za ribice... nemam pojma dal mu je to dovoljno.... ph34r.gif

nije da smrdi, ali se hmm oseca... icon_smile.gif zato kenja ko lood... skoro gledao neki film i on se shetka po ivici mog kreveta i preshao je tu duzinu 2 puta a za sobom ostavio jedno 20-30 brabonjaka.... icon_smile.gif

eee da... i pisha kako gde stigne... icon_da.gif sestri se upishao par puta na majicu... icon_smile.gif ja sam imao srece...

i pored toga je sladak... wub.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.