Jump to content

Kućni ljubimci & životinjsko carstvo


Wise Owl

Recommended Posts

mačke su kul i nisu zahtevne sve dok im ništa ne fali, ali čim ogladni ili joj se mazi spremi se na neprekidno spopadanje, onaj moj monstrum boga oca može da pojede i uvek nove prohteve ima :haha:

 

http://en.wikipedia....re_Bull_Terrier

 

Jel neko moze da mi preporuci osobu koja drzi i prodaje ove bul terijere?

 

mogu da ti preporučim da prvo dobro razmisliš o njima ako već nemaš iskustva sa sličnim rasama jer njih treba stvarno dobro i znalački dresirati, ali sjajni su psi generalno

Share this post


Link to post
Share on other sites

Imam vec par godina usvojeno kuce,zenku mesanca,dosad sam sa ulice primao kucice,ali sad bi želeo i stafordskog terijera da kupim. Napravim boks za oboje i nema problema,a i on nije veliki,bice mu ok i velicina dvorista,plus svakodnevne setnje.

 

Talvi,hvala na savetu,dobro cu razmisliti oko toga,verujem ti na rec.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Operi ga, valjda ce da pocrkaju neke od vode. Rekla mi je drugarica da postoji tecnost neka koja se kapne po vratu i kao to je to, samo fora je da ne sme da se stavi previse zato sto ce da se razlike a macka ce da se lize pa je otrovno sranje i moze polizati. Osim toga znam da imaju i neke ogrlice i valjda je to to.

Share this post


Link to post
Share on other sites

MissionVao, hvala, probacu ove stvari, mada sam sirce vec, nema nekog efekta :(

 

Milose, frontline se sipa na vrat, i ono kao valjalo je par dana, ali da li su se larve buva koje mi je posejao po kuci izlegle ili sta ne znam, opet ih ima svugde i ludim, a on se samo cese (a taman mu zarasle kraste). Ma zvacu veterinara u ponedeljak da dodje da ga pregleda, iako mi je on savetovao frontlajn.

 

EDIT Sad iscitah neka sranja na sajtu frontlajna, izgleda da on postepeno ubija svaku buvu koja dodje u kontakt s mackom, a kao najbolje je da se ceo stan detaljno iscisti protiv buva. Imam onaj parocistac pa cu probati sutra da sprzim sve sto stignem :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...