Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2361025

vredelo je gledati ovo jutros do 5. svaka chast celoj ekipi dalasa, narochito novickom i teriju, tako igraju veliki igrachi. aj da vidim kako ce sad ona dva superstar majmuna da se sprdaju sa dirkom.

i da ponovim i ja ovo...

Nadam se da Lebron nikada neće uzeti titulu.

duvaj ga, lazni kralju!

• Replies 3.1k
  • Views 134.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vozd Jovan Pogani
    Vozd Jovan Pogani

E STARAC EVO... KOLjE ZA PARADAJZ... JA SE BAVIM POLjOPRIVREDOM... ZIVIM NA SELU... KOKOSI, SVINJE, KRASTAVCI, PARADAJZ I OSTALO... OKO 50 DUNUMA OBRADIVE ZEMLjE... OVO JE SAMO OKO KUCE... ..

• Неко оставио коментар:            

• SkullKrusheR
    SkullKrusheR

sa jednog drugog foruma...          

comment_2361210

Pozdrav ljudi :D Svaka čast Mavsima na tituli, potpuno zasluženo. Negde sam ja u zabitima ove teme i najavio ovakav ishod :D Novicki tih, tih, ali na kraju, kad je bilo najbitnije, ludilo teški šutevi su svi ulazili u koš, s kakvom lakoćom taj čovek šutira preko ruku, neverovatno. Fora je u tom ogromnom luku koji njegova lopta ima, ulazi u koš pod uglom od dobrih 70-75 stepeni, to je jedna od stvari koje su od njega napravile vrhunskog igrača, tj. vrhunskog šutera. Sećam se da su nas učili da idealna lopta šutera ulazi u koš pod uglom od nekih 60 stepeni, ali ako imaš 75 i uspevaš da budeš precizan i pored tolikog luka, nema sile da neko izblokira fadeaway. Btw taj potez je težak sam po sebi, i bez neprirodnog luka kakav ima šut Novickog, tako da je njegova tehnika otprilike možda najteža za savladati, što se fadeaway tehnika tiče. Evo uzeću za poređenje Bosha, i on radi fadeaway, ali pošto ima mnogo manji luk mora se mnogo više 'baciti' unazad i samim tim remeti svoju preciznost pa je, najblaže rečeno, slabiji od Novickog u tom delu igre.

comment_2361215

Sasvim moguće. Svaka čast timovima koji su protiv njih igrali btw, pokazali su da nije dovoljno imati tri zvezde i gomilu igrača čija je igra ispod NBA proseka. Mislim da je Čikago dosta pomogao Dalasu, videlo se tu lepo kako se može zatvaranjem samo jedne zvezde pobediti Majami. Sledeće godine Boston osvaja titulu, oproštajnu :)

comment_2363285

Ја не знам зашто се диже нека фама око одласка Рубија у НБА. То што је постизао по 50 поена у јуниорским категоријама сад му ништа не значи,није показао ни делић онога што се од њега очекивало.

comment_2363297

Jedno je sigurno - Raptorsi neće napraviti dobre poteze :D Rubio bi mogao biti prosečan play u NBA, možda u rangu Calderona, ali dobro, bolje on nego Ridnour. Kad bolje razmislim, bolje skoro pa bilo ko nego Ridnour :D On je toliko loš plej da Minesota praktikuje napad u kom Ridnour iznese loptu na protivničku polovinu, odmah je doda Miličiću ili Loveu u reket i onda se nekakvom kretnjom pokušavaju domoći koša na račun eventualno inteligentnih pasova sa centarskih pozicija na trojku, ili neki otvoren šut, ili pak neku finu fintu centara po primanju lopte od Ridnoura.

comment_2363396

Рубио је куртон. У финалу ЕП 2009, на полувремену у оној емисији, коментатор рече ''чак нам је и Рубио дао тројку''. Довољно говори.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.