Jump to content

Nba


Aurora Calerva

Recommended Posts

bryant je ovoga puta zajebo lebrona.:bigblue: crkni njanjava picko , crkni.

 

nego , sacramento se 90% seli u anaheim. zvace se od sledece sezone anaheim kings , svasta.:mrtav:

koji smor!!!jbt daaaaj unistise sve timove sa tim selidbama!

 

 

 

183220_168919316488719_100001119559258_333427_4001954_n.jpg

Rondo :wub:

 

gledao sam tekmu do pola,(kad krenula Rijana ja zaspo)ma mene Kobe nervira bolje da je Lebronjara uzela MVP titulu bilo bi mi draze!!!

Edited by Mita

Share this post


Link to post
Share on other sites

Koji smor bog te jebo, zamalo nisam zaspo/umro od smora :lol: Oni supci pobedili jer na istoku niko nije hteo igrati, jedino sto je Bron na kraju poceo jebati mater svima...

 

btw, za koji ono tim su govorili da je moguce da se preseli u Vankuver? Citao sam to negde pre neki dan, al' mrzi me sad traziti...

Edited by Zoidberg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Za Memfis? icon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gif Haha šalim se, nema šanse da se Grizliji ponovo presele, u Memfisu imaju odličnu posetu i upravu izgleda koja stvar mlad perspektivan tim. A Kingsi propadoše, ne znam u čemu je toliki problem, zapravo nisam baš ni upoznat sa situacijom, sve se nešto priča o selidbi a ne znam zašto :)

 

All Star utakmica bila dosada, ali nisam previše ni očekivao, zapravo i ne volim toliko da je gledam, nema nikakvog takmičarskog duha, samo sprdnja i lagana košarka. To što je Bryant osvojio MVP na utakmici ne znači da je bolji igrač od James-a. Realno, James je mnogo svestraniji igrač od Kobe-a. A približio mu se i po onom po čemu je Kobe čuven - rešavanju utakmica u poslednjoj četvrtini. Eno sinoć je sam igrao protiv Zapada na kraju. Što je najgore, sve mu je uspevalo mhihi.gif Ipak na njih dvojicu gledam kao na dva najbolja igrača na svetu, ne stavljam jednog iznad drugog. Posle njih dvojice tri prazna mesta, pa Wade, Durant, Rose, Paul, Anthony, Gasol, Howard i kompanija pivopije.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Procito sam to na sajtu sportkluba, za Hornetse je vezano. Sad, koliko je to tacno...

 

Inace, sto se Bryanta i Jamesa tice, zna se ko ne samo da daje po 30ak poena vec ima i po 7 asistencija i skokova i ko je invalide doveo do finala i dve godine za redom sa njima imao najbolji skor, s' druge strane zna se ko je klasican ball hog koji trideset lopti potrosi i koji jedva da je do play offa dolazio dok je sam nosio tim, o pomoci sudija ne treba trositi reci...Tako da...

 

 

  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dođavola i ovo vreme, nema basketa bar sledećih 5 dana no.gif Tačno se na Kobe-LeBron diskusiji vidi ko kome daje minuse icon_smile.gif Sutra se nastavlja sezona sa celih 0 neizvesnih utakmica icon_smile.gif OK igraju Denver - Memfis i LA Lakers - Atlanta, te dve su jedine u kojima obe ekipe imaju pozitivan skor. Očekujem da Grizliji odvale Denver u sred Denvera, Memphis igra odlično u poslednje vreme, a Anthony će možda biti malo umoran od vikenda. Lakersi verujem da će dobiti Atlantu, mislim da su posle ovog vikenda dosta raspoloženi, posebno Bryant, ne bi trebali Hawksi biti problem.

 

I, naravno, vrhunac večeri, utakmica Šarlot - Toronto icon_smile.gif Raptorsi prošle sezone overili poraz od 40 razlike od Wallace-a, Jackson-a i ekipe icon_smile.gif Ne ponovilo se pivopije.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anthony ode u NYK :rockdevil:

 

Tačno se na Kobe-LeBron diskusiji vidi ko kome daje minuse icon_smile.gif

 

Sto se mene tice, necu da zalazim u diskusiju, pogotovo ne sa ovim anonimusima/fake nalozima, nego kad vidim da ih neko poredi osecam duznost da ovako nesto napisem :bigblue: Smaraju ti trinestogodisnji napaljeni klinci koji se loze na Bryanta :mrgreen:

 

btw, ja sam isuvise lenj da dajem minuse/pluseve...

 

 

 

Edited by Zoidberg

Share this post


Link to post
Share on other sites

jbt kako su se pretumbali knicksi i nuggetsi.:icon_eek:

 

ipak mislim da je new york vise dobio. pored carmela tu je sada i chauncey , uigrani i opasni tandem.

prilicno zajebana prva petorka * billups , fields , anthony , stoudemire , turiaf. da im je jaca klupa bili bi favorit no.1 za titulu. ali posto su to ukleti knicksi ispasce u prvom kolu play offa. :mrgreen:

 

@zoidberg

brate ako mislis na mene , nisam imao nameru da ih poredim. svima je jasno da se radi o potpuno razlicitim profilima igraca. samo sam rekao da mi je drago sto je bryant mvp iako ga ne volim , a jos manje lakerse. iz prostog razloga sto me iskompleksirani james iritira kao pojava , a iz petnih zila se trudio da bas on bude taj kome ce dodeliti nagradu.

a niti sam mladji od tebe (naprotiv) , niti sam fake , niti sam davao ikome minus. zasto bih?

Edited by Pristojni urinator

Share this post


Link to post
Share on other sites

Smaraju ti trinestogodisnji napaljeni klinci koji se loze na Bryanta :mrgreen:

:da:

svakako Lebornjara>Brajant(da se zna,ne gotivim ni jednog ni drugog,ne zna se ko je veci cigan)

 

Jedino mi žao što otišao Felton iz NYK, odličan pick'n'roll su igrali on i Stoudamire, ali Njujork je sada poprilično jak, videćemo kako će se snaći svi zajedno.

Njujork ce jebati kevu sad,ako ne sad onda sledece sezone( :haha: ) salim se naravno

evo ponovo ce biti mnogo zanimljivije na istoku nego na zapadu!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne vidim baš da bi Njujork bio neki favorit, i sa ovim trojicom. Felton je mnogo bolji plej od Billupsa trenutno, možda je Chauncey bio fantazija igrač, ali ostario je i mislim da je jako glupo bilo pustiti Feltona, koji je genijalan ove sezone, Stoudemire ne bi tako dobro funkcionisao da pored sebe nema brzog i inventivnog pleja (kakvi su Felton i Bash). Videćemo kako će sve to da se završi, uglavnom, ovim trejdom Denver ispada iz plej-ofa skoro sigurno a šansu dobijaju Memphis i Phoenix.

Share this post


Link to post
Share on other sites

New York je imao, sto bi Ameri rekli, dobru hemiju, valjda ce se i ovi uklopiti. Jebiga, da nisu ukljucili Feltona u trejd ne znam kako bi drugacije dovukli Anthonya. Carmelo u zadnje vreme odlicno igra, jos pod pritiskom te cele drame, sad ce bar biti rasterecen, trebalo bi jos bolje da igra :D I sto je vaznije, valjda vise nece igrati kao supak, da ga boli uvo za tim i da samo da budzi statistiku :lol: Oni sa sport kluba rekose da je Paul izjavio da ako Anthony ode u NYK da ce i on ozbiljno razmisliti da ode tamo kad mu ugovor istekne. E sad, tu bi moralo doci do kresanja budzeta, a ne znam kako bi se Amare slozio sa tim s' obzirom da je jevrej :haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...