Jump to content

Tattoo


blondie

Recommended Posts

Ne mora svako ko ide u teretanu da ima izrazen biceps pobogu...

Imas ljude koji idu po 5 god u teretanu pa se ne primeti na prvu loptu jer nisu imali genetske predispozicije za taj neki izgled na koji se cilja kad se krece u teretanu.Inace po ovoj slici ne mozes suditi dal neko vezba dal ne....Nije svako seljak pa da radi najvise ruke u teretani.

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@LoveHateLove

 

Ma nema problema, svako misljenje se uvazava :), al mislim da o teretani na osnovu ove slike ne mozes puno zakljuciti, meni na bicepsu, nikad se nisu posebno ocrtavali misici, a opet sam povecavao tezine izbacaja. Mozemo nastaviti na temi o teretani da ne skrenem sa teme ovde :) Al dobro komentar na mestu, nema sta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...

Jel moze samo odgovor na laicko pitanje, ako bih uradio manju tetovazu velicine 5x5cm otrilke, na kojim delu tela bi to bilo najbolje da se odradi, jer se koza menja iz raznoraznih razloga ( nesto se zategne, opusti od vezbanja itd).? Mislim pre svega na gornji deo tj iznad stomaka, ne bih da se tatoo zbrcka drasticno nakon nekog vremena.Recimo da je u pitanju neki ukras il i sara. Iznad 10 sa 10cm ne bih isao.

 

Konacno, kog tatoo majstora u Bg preporucujete ( sajt, ili FB svejedno je), treba mi nesto jeftinije da nije skupo kao Sindjel recimo ( samo sam za njih cuo)?

Hvala :da:

 

Drugar napokon otvorio studio

decko sabija kako radi

 

http://www.facebook.com/karavampir.tattoo.club

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...