Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1726795

@Aronax Of Steel: nije ni bitna velicina, samo ih napakuj na neki od sahring sajtova, nemoj na youtube, jer ce kvalitet snimka biti dosta osiromasen.

Mozes na rapidshare ili megaupload. Na ovom drugom maksimalna dozvoljena velicina fajla je, cini mi se, 300 mb.

Pozdrav.

• Replies 491
  • Views 64.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Captain Spaulding
    Captain Spaulding

Puši ga opančaru

• Guest Razbijač-NAAĆI
    Guest Razbijač-NAAĆI

Kakav je ovo soc bend,za plać. Ja sam nji u poćetku mešo sa onim belgijskim bendom immortal rites,pošto su mi pevaći delovali slićno.a ondak sam shvatio da u arkoni peva žena.Realno,kaka je mesina on

• Captain Spaulding
    Captain Spaulding

E da mi je znati o cemu peva   Mozda peva o Vucicu kako je spasavao decu po kijametu

comment_1726917
Ako vas zanima, intervju i prica o Arkoni veceras u 18.30 u emisiji Art Box na TV Panoniji. Repriza petak od 14.30.

A sto ja nemam tu televiziju :cry: :cry: :cry:

Ajd ako je moguce, postavite tu emisiju negde na ovo cudo tehnologije zvano internet, pa da i mi sa juga mozemo da vidimo to...

comment_1727175

Danas je bilo opsirno, pogledajte sutra reprizu, inace ima je na kablovskoj u svim gradovima. Bas smo se lepo ispricali sa Rusima. Sergej je sjajan lik, on mnogo vise prica nego Masa, koja je mnogo povucenija. Ne verujem da cu smeti to da postavljam na net, zabranjeno je ustupati materijal bez odobrenja rukovodeceg kadra.

comment_1727423
Danas je bilo opsirno, pogledajte sutra reprizu, inace ima je na kablovskoj u svim gradovima. Bas smo se lepo ispricali sa Rusima. Sergej je sjajan lik, on mnogo vise prica nego Masa, koja je mnogo povucenija. Ne verujem da cu smeti to da postavljam na net, zabranjeno je ustupati materijal bez odobrenja rukovodeceg kadra.

A ti izvadi to odobrenje :bigblue: ...

Salim se, oticu cu kod nekog ko ima kablovsku pa cu da pogledam...

comment_1727720

Znaci bilo je super na koncertu? Extra :D Meni je bas krivo sto nisam bila, nisam se nesto ni organizovala. Ajd sto je Novi Sad daleko od Nisa, nego nisam imala ni sa kim da idem, a jos i ne poznajem Novi Sad :( i takoooo....

comment_1727727
Znaci bilo je super na koncertu? Extra :D Meni je bas krivo sto nisam bila, nisam se nesto ni organizovala. Ajd sto je Novi Sad daleko od Nisa, nego nisam imala ni sa kim da idem, a jos i ne poznajem Novi Sad :( i takoooo....

Nije ti to izgovor :razz:

:pivopije:

comment_1727737
Lol :D You got me there... Doleteo nosorog u klompama i rece kako me na ulazu u Novi Sad ceka plava zirafa koja hoce da me bije, pa me bilo strah da krenem :P:D

Pa Mirjana, taj je laznjak, vidis da je lago , nije bilo nikakve plave zirafe na ulazu u Novi Sad. Nosorozi ne nose klompe!!!!!!

Edited by Lunar

comment_1727740
Lol :D You got me there... Doleteo nosorog u klompama i rece kako me na ulazu u Novi Sad ceka plava zirafa koja hoce da me bije, pa me bilo strah da krenem :P:D

Ma zirafa bi tebi oprostila...verovatno, trebala si rizikovati...ako nista, da se maskiras u zirafu, onda te sigurno ne bi dirala :D