Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1911892
Ja za jedan 1. Maj bio na Hopovu, igrali fudbal, bila vrucina i ja se skinem u bokserice. ODe lopta negde u pm uzbrdo i tu zastane. Odem ja po loptu i kad sam se vracao okliznem se i krenem da se kotrljam do dole. U tom momentu mi ispadne kita iz bokserica i ozarim je o koprivu. Kad sam se skotrljao do dole, izvadio sam kitu, drzao je u ruci, polivao vodom i derao se na sav glas. Treba li da pomenem da je okolina bila puna ljudi?

hahahahahahahaha.... :) :) :)

• Replies 2.4k
  • Views 174.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Сад ће да дође његова девојка и напише: "Мој највећи блам је био кад сам упознала Јарослава са својим родитељима и рекла да ми је то дечко".

• I Bog bi se izblamirao da veruješ u njega.

• Fapril ethereal
    Fapril ethereal

pa keva mu sredjuje dzumbus od sobe

comment_1911923
Ja za jedan 1. Maj bio na Hopovu, igrali fudbal, bila vrucina i ja se skinem u bokserice. ODe lopta negde u pm uzbrdo i tu zastane. Odem ja po loptu i kad sam se vracao okliznem se i krenem da se kotrljam do dole. U tom momentu mi ispadne kita iz bokserica i ozarim je o koprivu. Kad sam se skotrljao do dole, izvadio sam kitu, drzao je u ruci, polivao vodom i derao se na sav glas. Treba li da pomenem da je okolina bila puna ljudi?

ja sam upao u zaru ceo, a bio samo u sorcu.

comment_1912069
setio sam se jednog blama,kada sam bio mali iz nekog razloga sam voleo da se setam go.i jednom tako imao sam 6 godina i izasao sam go na dvoriste i u komisiluku na balkonu je stajala sa majkom jedna devojcica koja je usla u zabaviste sa mnom i videla me golog i onako cudno povikala "tesho?!!?" i ja sam video da me je videla golog i utrcao sam u kucu i bilo me je sramota.jebiga mali sam tada jos bio nisam znao

Шта ниси знао, да вршњакиња из забавишта жели приснији однос? :) :)

comment_1912092

moj najveci blam je kad sam hrkao na vezbama na faksu a onda kad sam se probudio (momentalno jel' usled svog tog smejanja) sam u nekom bunilu izgovarao neke reci upucene asistentu. ne secam se sta sam govorio ali sam gotovo siguran da nije imalo nikakvog smisla

comment_1912277
Ovaj Sisus kad se izblamira, on se bas izblamira... :)

Steta sto nisi sisu polivao :)

Pa iskreno da ti kazem, mene i nije bilo blam, ali nekog drugog bi bilo da je bio na mom mestu, pa reko', ajde da podelim sa vama.

comment_1912480

Haha, to se desilo dok mi je uzimao otisak zuba (zbog izrade proteze), a prethodno smo ga upozorili da imam nevjerovatno jak nagon za povraćanjem kad mi neko gura stvari u usta (za one pametnjakoviće koje će ovo protumačiti na pogrešan način - redneck.gif ).

• 3 weeks later...
comment_1931687

Sinoc sam pricao drugaru jedan dogadjaj sa faksa, a on mi kaze to je jedan od najgorih blamova koje sam cuo. Mene bas i nije bio blam, al ajde da ispricam.

Drzali mi na faksun eku prezentaciju iz predmeta koji nam je drzao dekan. Nas cetvorica smo radili neki seminarski u toku cele godine i na kraju drzali prezentaciju. I sad ja radio slajdove, nesto malo pricao i kad smo zavrsili kaze dekan, dobro je to sve, samo trebali ste pustiti Sisusa malo vise da prica. Ja tu popizdim, izlazimo mi napolje i jedna me koleginica pita, malo podalje, sta je Sisuse, ostao si bez glasa. Ja tu jos vise popizdim i proderem se na sav glas ispred faksa: "Pusio sam 'ladna kurca, pa me boli grlo".

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.