Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Masa ili definicija? 62 members have voted

1. 1. Masa ili definicija?

• Masa
      14
    • Definicija
      39

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Replies 6.9k
  • Views 437.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• In The Flesh
    In The Flesh

Jednom davno, smuvam se ja sa jednom vrh ribom i pođemo na koncert Nevernih Beba. I sad, kako sam ja iza nje, obgrlio je oko struka, i pokušavam da igram s njom, ali koji kođ ja pokret da napravim, nj

• Dead Man Walking
    Dead Man Walking

Svi koji ja pratim po jućubu kažu da ne treba koristiti teške bučice za bicepse. Za mišićnu masu rekao bih da je idealno 8-12 ponavljanja, više od toga je gubljenje vremena. 1-6 ponavljanja je isključ

• Pa nisam se tebi obracao,vec sam odgovarao Hefestu jer je on zapoceo tu pricu.To sto si se ti nasao prozvanim je tvoj problem.A ako sam ti toliko dosadan,sto konstantno odgovaras na postove?Sto ne ign

comment_2606282

Ima kul vezba koju videh da radi Hardy kad se spremao za Warrior-a, kao mountain climbers ali noge klizaju po podu ka grudima umesto da ih dizes (stavi se neka krpica ispod patika da ne bi bilo trenja) i naravno mnogo brzi tempo.

comment_2606326

Znaci vi ste ladno doveli u vezu vestacko uzimanje testosterona ( na iglu sto se kaze) i stimulatore hormona kojih ima po apotekama,

I klenbuterol se prodaje u apotekama , tako da to sto se prodaju u apotekama nije neki argument , ali shvatam te i ne kazem da nisi u pravu , sto se toga tice nisam dovoljno informisan , vise povrsno , javi kakve rezultate imas .

@Kuruz

Dobre su vezbe .

kao mountain climbers ali noge klizaju po podu ka grudima umesto da ih dizes (stavi se neka krpica ispod patika da ne bi bilo trenja) i naravno mnogo brzi tempo.

Znam na cega mislis nacu malo kasnije pa cu postovati .

comment_2606381

@Hail Metal

U pravu si za klenobuterol poptuno sam to prevideo, al naglsak je bio na tim prirodnim stimulatorima, bitno je da smo se razumeli :)

U svakom slucaju, radim,gradim, pa cemo videti za koji mesec, hoce li da pucaju misici hehe.

Ja idem svaki drugi dan, s tim sto ponekad, al ne cesto zamenim trening za plivanje ( kad me neko zove pa ajde).

comment_2606620

Дођавола, народе, како вам завидим! :(

Због неких здравствених проблема већ месецима нисам крочила у теретану и сањам тренутак кад ћу опет. Ма, нећу да излазим из теретане, 'леба ми. Опет почела кичма да ме боли, опет ПМС растура...

Читам све што пишете и осећам се као у најлепшој посластичарници у сред најстроже дијете. Ето тако. Тугица. :(

comment_2607162

Nema nista odvratnije nego kad se devojka trudi da igra a nema osecaj za ritam,moze da bude kolko oce lepa,to znaci da je retard u mozak

Podvukla sam greske :haha:

@Hail Metal: A da pitas na nekom bb forumu, tipa Exyu fitness? Oni kapiram znaju za sve dodatke.

comment_2607181

Ma ne verujem to je ilegala jer se od tog caja proizvodi efedrin koji je zabranjen , sagorevaci koji sadrze efedrin su povuceni iz prodaje , moze se nabaviti efedrin , ali to je ilegala i u tome ne ucestvujem , ali ako bi recimo caj postojao u radnjama zdrave hrane sto da ne , i heroin se pravi od maka pa je opet mak legalan , tom logikom se vodim :)

comment_2607189

Znam sta je, zato i kazem da njih pitas :D Mozda je ilegala mozda i nije, gledala sam na google al nisam nista pametno nasla kod nas makar. Mozda ga nema u prodaji ali nije zabranjeno gajiti biljku pa ono... Mislim samo su suplementi sa efedrinom zabranjeni (kao i kapi za nos i ofc. cist efedrin :haha: ). A sta ce ti kad imas druge veoma slicne supstance u legalnim suplementima?

Edited by MissionVao

comment_2607195

Mislila sam sto bi potencijalno ikad uzimao, sorry :D

Jbg ja imam jitterse od jednog espresa tako da ne mogu da se stimulisem :haha: Mislim na guaranu, kofein i sl. stvari, ne na karnitin ofc.

Edited by MissionVao

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.