soul wandering Posted February 15, 2016 Report Share Posted February 15, 2016 kakva firma iz snova bas vas briga @hail hvalaaaa,ako ima nalog na kupindu daj mi , tamo imam nalog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted February 15, 2016 Report Share Posted February 15, 2016 Tamo ga ne nađem , ali im a tegova na prodaju: https://www.kupindo.com/pretraga.php?bSearchBox=1&Pretraga=kettlebell Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted February 15, 2016 Report Share Posted February 15, 2016 to sam videla da ima...plasim se postarine jer su oni bas teski a to se valjda naplacuje zavisno od tezine paketa treba da ima sigurno po BG toga, ako bas ne nadjem videcu da narucim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PajatheTrut Posted February 15, 2016 Report Share Posted February 15, 2016 znaci da hocu da mi se pocne da vidi da ih radim,da misici lepo onako pocnu da se formiraju vezbam bez brige, nece biti upale ovo deluje kao nesto dovoljno tesko, hvala i tebi btw ovih tegova nema u sport visionu, videcu jos negde http://www.youtube.com/watch?v=5JWCPgNPQUE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted February 15, 2016 Report Share Posted February 15, 2016 Iron.rs su ok, ali ne znsm sta sbe imaju sad u ponudi Od njih sam dzak kupils Iron.rs su ok, ali ne znsm sta sbe imaju sad u ponudi Od njih sam dzak kupils Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted March 13, 2016 Report Share Posted March 13, 2016 popodnevno razgibavanje za lep struk nasih forumasica 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted March 13, 2016 Report Share Posted March 13, 2016 Ja ću popodne benč, pre dve nedelje 10x80kg, nadam se da ću ponoviti. Čeka se lepše vreme za ozbiljniji kardio, nema leba od 30min sobne bicikle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted March 13, 2016 Report Share Posted March 13, 2016 e kad podesis bajs na maximalno opterecenje, koliko se tebi tesko okrecu pedale? meni nista posebno, kao da sam na nekoj manjoj uzbrdici recimo, pa mislim da mi se mozda onaj tegic otkacio. Da znam da l da ga rasklapam,ili je to ok. Od kada sam ga kupila takav je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted March 13, 2016 Report Share Posted March 13, 2016 Moj ima 8 brzina, vozim u trećoj (28km/h, puls 130, to je neki kardio srenjeg intenziteta), već u četvrtoj je dosta teže, sve preko pete je mučenje. Služi me već godinama, ali ću morati ležajeve da menjam, ponekad preskače. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted March 13, 2016 Report Share Posted March 13, 2016 ja vozim na osmoj i nije mi nista preterano tesko...znala sam da nesto nije u redu :/ ko to zna da popravlja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted March 13, 2016 Report Share Posted March 13, 2016 Isti ovakav imaš? Onda ima neka greškica, pa ne znam, u radnjama koje prodaju imaju servisere verovatno. Mada verovatno onaj koji zna obične bicikle da popravlja zna i ove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted March 13, 2016 Report Share Posted March 13, 2016 ovakav imam http://www.ishop.rs/upload/thumb800/0171/011453%20Relax-fitnes%20Sprave.jpg davno sam ga kupila tj dobila, poklon za jedan rodjendan raspitacu se, ali bas mi glupo da okracem a da nemam opterecenje koje zelim znas sta je tu fora, u ovoj cevi kad ga rasklopis imaju dva tegica koja se zakace za nesto, i kad ti podesavas opterecenje ona zatezu to za sta su zakacena...to je sve sto sam videla da ima unutra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted March 13, 2016 Report Share Posted March 13, 2016 Odnesi kod majstora, dobra je ova bicikla, sigurno se da podesiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted March 13, 2016 Report Share Posted March 13, 2016 jeste bas ga volim .. hocu, hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted March 13, 2016 Report Share Posted March 13, 2016 Dobro sam vozdizao danas, 8x70kg, 10x80kg, 8x85kg, 8x80kg.... kosi potisak bučicama, military press, odručenja, skullcrushers i sklekovi, meden trening. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted March 13, 2016 Report Share Posted March 13, 2016 Bravo! I ovo je medena vežba 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted March 13, 2016 Report Share Posted March 13, 2016 Medena je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted March 13, 2016 Report Share Posted March 13, 2016 tebe treba da unaprede iz panjovica u medeni of metal. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted March 13, 2016 Report Share Posted March 13, 2016 ne mora da znači da je pokvaren taj sobni bajk, i meni moj nije davao dovoljno opterećenje, jednostavno je bio takav... odnela ga bivša sa sobom, ne nedostaje mi... na sobnom trenažeru (ono na šta nakačiš zadnji točak pravog bajka pa ti on stvara opterećenje) takođe ne dobijam dovoljno opterećenje, bar ne dovoljno za vožnju van sedišta a samo to radim pošto me mrzi da se smaram satima nego radim kraće a jače indor... jbg... prava stvar nema alternativu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted March 13, 2016 Report Share Posted March 13, 2016 Čekaj, po kom osnovu ti bivša odnela bajs? Daj da vidimo to sa Kuruzom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted March 13, 2016 Report Share Posted March 13, 2016 pa verovtno je njen, imovina uneta u zajednicu, ne zajednicki stecena . to se ne deli Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted March 13, 2016 Report Share Posted March 13, 2016 Pa da, ali je rekao "i meni moj nije davao dovoljno opterećenje". Druga stvar je što mu ona ne nedostaje, a onda opet kaže da prava stvar nema alternativu. Znači, zzzbunjen sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PajatheTrut Posted March 13, 2016 Report Share Posted March 13, 2016 Jeben taj bench. Sve sam popravio od septembra, cucanj dogurao na 1x100 , mrtvo na 5x120 1x135 ( nisam uspeo prosli put 140, klizala mi sipka iz ruke a i uradio sam previse serija pre pkusaja ), al taj bench mi zacementiran na 2x80 Jedino kad mi ortakinja stala iza izvuko sam recimo 3 cista sa 80 , jebes me ne znam odkud to , mozda jer je zgodna Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted March 13, 2016 Report Share Posted March 13, 2016 Takođe, SW, nemoj da se ljutiš što se nisam setio tebe glede pravnih saveta, znam da se spremaš za Brkove Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted March 13, 2016 Report Share Posted March 13, 2016 ma opusteno, neka i kuruz da koji pravni savet u zivotu za dzabe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts