Jump to content

Teretana & sve što uz to ide


Tatyannahhh

Masa ili definicija?  

62 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Znaci vi ste ladno doveli u vezu vestacko uzimanje testosterona ( na iglu sto se kaze) i stimulatore hormona kojih ima po apotekama,

I klenbuterol se prodaje u apotekama , tako da to sto se prodaju u apotekama nije neki argument , ali shvatam te i ne kazem da nisi u pravu , sto se toga tice nisam dovoljno informisan , vise povrsno , javi kakve rezultate imas .

 

@Kuruz

Dobre su vezbe .

 

kao mountain climbers ali noge klizaju po podu ka grudima umesto da ih dizes (stavi se neka krpica ispod patika da ne bi bilo trenja) i naravno mnogo brzi tempo.

Znam na cega mislis nacu malo kasnije pa cu postovati .

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Hail Metal

 

U pravu si za klenobuterol poptuno sam to prevideo, al naglsak je bio na tim prirodnim stimulatorima, bitno je da smo se razumeli :)

U svakom slucaju, radim,gradim, pa cemo videti za koji mesec, hoce li da pucaju misici hehe.

Ja idem svaki drugi dan, s tim sto ponekad, al ne cesto zamenim trening za plivanje ( kad me neko zove pa ajde).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Дођавола, народе, како вам завидим! :(

 

Због неких здравствених проблема већ месецима нисам крочила у теретану и сањам тренутак кад ћу опет. Ма, нећу да излазим из теретане, 'леба ми. Опет почела кичма да ме боли, опет ПМС растура...

 

Читам све што пишете и осећам се као у најлепшој посластичарници у сред најстроже дијете. Ето тако. Тугица. :(

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nema nista odvratnije nego kad se devojka trudi da igra a nema osecaj za ritam,moze da bude kolko oce lepa,to znaci da je retard u mozak

Podvukla sam greske :haha:

@Hail Metal: A da pitas na nekom bb forumu, tipa Exyu fitness? Oni kapiram znaju za sve dodatke.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma ne verujem to je ilegala jer se od tog caja proizvodi efedrin koji je zabranjen , sagorevaci koji sadrze efedrin su povuceni iz prodaje , moze se nabaviti efedrin , ali to je ilegala i u tome ne ucestvujem , ali ako bi recimo caj postojao u radnjama zdrave hrane sto da ne , i heroin se pravi od maka pa je opet mak legalan , tom logikom se vodim :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Znam sta je, zato i kazem da njih pitas :D Mozda je ilegala mozda i nije, gledala sam na google al nisam nista pametno nasla kod nas makar. Mozda ga nema u prodaji ali nije zabranjeno gajiti biljku pa ono... Mislim samo su suplementi sa efedrinom zabranjeni (kao i kapi za nos i ofc. cist efedrin :haha: ). A sta ce ti kad imas druge veoma slicne supstance u legalnim suplementima?

Edited by MissionVao

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...