Jump to content

Teretana & sve što uz to ide


Tatyannahhh

Masa ili definicija?  

62 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ne sećem se da sam cepao grab , uglavnom bagrem , bukvu i cer .

Ali ovde ne pricam o cepanju sekirom ispilanih komada , vec razbijanje maljem velikh komada , odradih sličan trening kao ovaj ovde , samo što je moj malj 5 kg samo , preznojim se za 3 min .

 

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ok je , ukus nije baš nešto , ali navikne se čovek , onako gust je ("brašnast") uvek ostane talog u šejkeru .Pijem ga sa malo više vode , uglavnom ujutru i/ili posle kardia , mericu,dve dnevno . Ja sam zadovoljan , dosta sam čitao i svi kompetentni sajtovi su salasni da je dobro uzimati i protein iz soje u nekim normalnim količinama ,em su sad ubačene i sve aminokiseline .

U suštini to i nije 100% protein iz soje , piše da ima i wheya i caseina ali ne znam u kolikim procentima .

Edited by Hail Metal
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

kad se sad ne iskilavih

nosakam ovaj dzak po kuci poslednja dva sata, jebavam se sa kacenjem nosaca na zid, pa dzaka na nosac, busim budjave gipsane zidove i na kraju odem na terasu i okacim ga na beton za 5 minuta, pa nema smisla

dzak ima po specifikaciji bar 45 kila

nije to snaga, to je inat!

sad idem da crknem

a od sutra runde na terasi :da:

 

@ hail metal

koji je ukus?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cokolada,ukus nije dobar kao recimo Elite od Dymatizea ali navikao sam se.

 

Treba ovih dana da nabavim kettlebell od 16kg,drugar ima neku povoljnu cenu pa rekoh da uzmem , samo ne znam kako da ukombinujem sa teretanom,smisao tih treninga je drugaciji...radio neko ?

  • Downvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Недавно сам читао о протеину од соје:

 

 

 

90% да је тај протеин добијен из ГМО соје. ГМО или не, соја свеједно садржи веће количине фитоестрогена који се понаша као женски хормон естроген и као инхибитор тестостерона, односно снижава ниво лучења природног тестостерона (погубно за вежбаче - нема напретка). Утиче лоше на нормално функционисање штитне жлезде. Смањује се лучење хормона тироксина. Много људи је алергично на соју и прозводе од исте.

ј**** ли га шта добро могу да кажем за соју, ништа ми не пада на памет... Мој ти је савет да за те паре, колико кошта паковање протеина из соје, купиш 4-5 кг пилетине/свињетине/говедине и у замрзивач. Количински, из меса ћеш добити мин. 50% више протеина, него што их има у паковању соја протеина, а притом су 20 пута квалитетнији од протеина из соје. Веруј да је много боље, на постојећу исхрану. додати једна шницлу меса него једна мерицу соја протеина...

 

Брате, прича о соји је почела на фазон да је она богата свим и свачим и да може да замени месо и да је здравија од меса и тако је настала реклама. Реклама се усавршавала до дан данас, али реклама је једно, а стварност друго. Па и онај хербалајф шејк се рекламира као нешто најздравије на свету, најуравнотеженије и тако то, а у ствари грдни људи сјебаше здравље са тиме. Не кажем да ћеш од 200 г сојиног протеина да умреш, вероватно неће ништа да ти буде, јер је 200 г мала количина и брзо се потроши. Ако пијем алкохол 5 дана заредом, вероватно да после ништа неће да ми буде, али ако пијем алкохол 100 дана заредом, гарантовано зарађујем цирозу јетре. Само кажем да соја у више сегмената има негативно дејство. Мени је довољан податак да лоше утиче на рад ендокриних жлеза, самим тим и на лучење хормона, па да заобиђем тај производ у широком луку. Нисам ја дошао до тога сам од себе, научници су доказали, читао сам неке научне радове и слушао од професора на факултету на ту тему, тако да је ово мој став, а свако нека расуђује како хоће. То што соје има по радњама здраве хране, то не мора ништа да значи, а искрено не знам ни за једног спортисту који је на протеинима од соје (можда нисам довољно информисан).

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ništa novo , to je stara teorija , niko ne uporedjuje protein iz soje sa ostalim proteinima ,već kao dodatni suplement . U umerenim količinama , svi eminentniji stručnjaci se slažu da je više pozitivnih nego negativnih faktora . Arnold je recimo u svojoj knjizi napisao da je pored wheya i jaja protein iz soje najbolji . Meso jaja,mlečni proteini su vrh tu nema diskusije ,

U ostalom Will Brink čovek koji piše za najveće časopise i posećuje fabrike suplemenata , ceo život radi taj posao je mislim dao najbolju recenziju koju sam i linkovao ovde , sumnjam da je iko pročitao ,ali evo videa:

 

 

E sad pitanje ko je autor teksta koji je Kuruz postavio ? Čime se bavi i dali kompetentan , najlakše je prihvatiti neke "mitove"i držati se toga kao pijan plota , treba sagledati obe strane .

Edited by Hail Metal
  • Upvote 2
  • Downvote 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Не разумем се, нити се држим тога као пијан плота, пошто ми никад није пало на памет да узмем било какве суплементе, па тако ни те од соје.

  • Upvote 1
  • Downvote 6

Share this post


Link to post
Share on other sites

Па немој радити тетоважу ако ти је битније да останеш у форми. simple as that

 

319479_128453090630507_986112169_n.jpg

 

Јел могу ово крмачи да дајем , па да је после јурим по ливади да набије мишићну масу?

Edited by PajatheTrut
  • Upvote 2
  • Downvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

MA DAJ BRE TRI MESECA? Pitacu ovog sto mi radi, al mislim da je to predugo, pa nisam ustao sa bolnickog kreveta ne dao Bog :)

Hvala u svakom slucaju

 

EDIT: Nasao sam neki topik na BB forumu, pise 4 dana, mada sam ja cuo 7 najvise..

http://forum.bodybui...28162631&page=1

Баш сам са ортаком причао скоро о томе,он се такође бави ББ-ом исто гледа тетоважу да ради.каже да се консултовао са ликом који ради тетоваже(сасвим случајно се и он бави билдингом,крупан лик један) каже 10 дана је довољно.

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...