hidden Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE kakav album, jbt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 si to tek sad provalio ili sta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hidden Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 si to tek sad provalio ili sta? ne, brate, nego kad god, uvek i iznova i ponovo i ponovo... svaki jbn put me pomeri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 (edited) Jebo mater to je top 10 svih vremena definitivno ! Ne mogu da prezalim sto se nisam rodio 10-15.god ranije u kur. A pricao sam vam sta mi se desilo na Maidenima ?! Dolazi lik iz makedonije i nosi svesku sa sobom, otvara svesku a unutra karte polepljene sa svih koncerata. I 91. god karta Sepultura Arise turneja, i ja ono ne verujem, i pitam ga kako bilo , a on " ma to mnogo jako za mene, izasao Max i rekao Under Pale Gray Sky... i ja u tom trenutku izasao iz kluba..." ... buhahhaahha sta reci ?!) Covek voli onu muziku sto svira T.Sister kako se bese to zove?! Zaboravih u trenutku. Edited November 9, 2007 by Frubi666 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlo SE Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 A joj, zivote... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 Jebo mater to je top 10 svih vremena definitivno ! Ne mogu da prezalim sto se nisam rodio 10-15.god ranije u kur. A pricao sam vam sta mi se desilo na Maidenima ?! Dolazi lik iz makedonije i nosi svesku sa sobom, otvara svesku a unutra karte polepljene sa svih koncerata. I 91. god karta Sepultura Arise turneja, i ja ono ne verujem, i pitam ga kako bilo , a on " ma to mnogo jako za mene, izasao Max i rekao Under Pale Gray Sky... i ja u tom trenutku izasao iz kluba..." ... buhahhaahha sta reci ?!) Covek voli onu muziku sto svira T.Sister kako se bese to zove?! Zaboravih u trenutku. ko ti kriv sto gledas cert iz vip-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghost of Perdition Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 Svidja mi se Sepultura, mada je ne slusam bas mnogo... Imam nekih pet albuma, najbolji mi je Arise Odusevljava me pesma Desperate cry Naravno, nepotrebno je trositi reci na Under Siege... Savrsenstvo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Жвакић Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 Који дрипац је тај тип којег је Фрубинзон споменуо! Па, ако не воли то зашто је куповао тукар? Ако је пазарио већ онда је могао мало да остане јер је овако узалуд спискао шке. Безвезе... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIDd Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 jebashe majku u indiji ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limunovo_Drvo Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 Inquisition symphony otkida Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudi Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Jebo mater to je top 10 svih vremena definitivno ! Ne mogu da prezalim sto se nisam rodio 10-15.god ranije u kur. A pricao sam vam sta mi se desilo na Maidenima ?! Dolazi lik iz makedonije i nosi svesku sa sobom, otvara svesku a unutra karte polepljene sa svih koncerata. I 91. god karta Sepultura Arise turneja, i ja ono ne verujem, i pitam ga kako bilo , a on " ma to mnogo jako za mene, izasao Max i rekao Under Pale Gray Sky... i ja u tom trenutku izasao iz kluba..." ... buhahhaahha sta reci ?!) Covek voli onu muziku sto svira T.Sister kako se bese to zove?! Zaboravih u trenutku. Sepultura 91e najbliže nama su svirali u Budimpešti u Petofi Csarnoku sa Heathen . Ali koncert 1993 e isto u Budimpešti sa Paradise lost .. meni je to jedan od najdražih koncerata koji sam gledao u životu. Tada je izašao Chaos A.D rasturili smo se na tom koncertu još su i P lost tada bili u death fazonu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hidden Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Sepultura\1996 - Natural Born Blasters\01 Territory (Live) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.A_R.I.A. Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Ma 96 su počeli da skraćuju pesme,one što ih najviše volimo. Prijavite se,pitajte Maxa i Igora povodom projekta "Cavalera conspiracy" http://www.roadrunnerrecords.com/inthepit/...k.aspx?askID=90 Možda nekoga i objave,ko zna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bRAINSALADSNADAR Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 čuo sam chaos a.d. posle 100 godina u petak, bokte mazo, ala je to bilo.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ultimate Bastich V.2. Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Cavalera Conspiracy Cover govno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Svidjaju mi se lanci i katanci ali ako je ovo logo benda onda strasno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kriki Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Cover govno, a sta ce da radimo sa muzikom, slusajte ovaj trejler: http://www.cavaleraconspiracy.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sgt.Splatter Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Te bukagije kao predstavljaju C i C ? A muzika, tja. opet Soulfly izgleda, ali preslusace se ipak jednog dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ultimate Bastich V.2. Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Muzika ce 100% da bude super,ali ja se nadam da je ovo neki probni cover,jer ako ce sa ovim da predstave bend onda ih niko nece ozbiljno shvatiti...bolje samo da stave Cavalera Conspiracy slova na sam cover.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Loshiji cover skoro nisam video... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sgt.Splatter Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Aj da moderator otvori novu temu Cavalera Conspiracy i sve ovo o C.C. tamo da prebaci pa tamo da ih pljujemo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ultimate Bastich V.2. Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Aj da moderator otvori novu temu Cavalera Conspiracy i sve ovo o C.C. tamo da prebaci pa tamo da ih pljujemo! Nova tema da,pljuvanje ne Barem dok se ne cuje ceo album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Pa dobro necemo pljuvati album vec cover... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bernard Panasonik Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 evo linka za Rock in Rio svirku Sepulture 2001-e. Ton je vrhunski. http://rapidshare.com/files/78664751/SRiR3.rar.html Jel neko naletao na video snimak ove svirke, ali da je ceo koncert, od ranije imam tri stvari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted February 9, 2008 Report Share Posted February 9, 2008 Aj' da i ovdje kazem, Max i Igor sa Cavalera Conspiracy dolaze na Castle Festival! Kad vec nema originalne Sepulture, bolje i ovo nego SOUFLY ili ova nova Sepultura. 100% ce bar pola repertoara da oprze po slavnim danima, uzelila se masa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts