Jump to content

Sepultura


aleksej

  

59 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

  • 4 weeks later...

Sepultura dolazi u Evropu u aprilu sa Crowbar kao predgrupom, ali za sada nigde blizu nas ne prolaze. A-Lex reizdanje izlazi u aprilu sa dve do sada neobjavljene stvari, a krajem meseca predgrupisu Metallici na dva stadionska koncerta u Brazilu.

Iskopao sam na nekom blogu video snimak Lookaway, Patton peva, Jason na basu, avgust 1998.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 1 month later...

Altsounds.com: How do you feel about the constant question of whether the classic SEPULTURA lineup is going to reunite?

 

Max: It almost happened last year; I actually called Andreas [Kisser, SEPULTURA guitarist] myself and talked to him about it because I wanna do it, and I said, "We should do it, man. It's the time," and he said, "Let's do it." The next thing I know he has all these crazy demands, involving all these people that work for them and having him be the boss of everything, and I said, "That's not how it's gonna be if it's gonna happen," and he started talking a lot about money and shit like that so I backed off. It's not about the money, it's about the name of the band and showing people what we were about when we were together, so now I'm not so sure. I don't know if it's gonna happen, I'm not worried about it, I think once people hear the new CAVALERA CONSPIRACY album they are going to forget about the reunion, because it's really powerful stuff.

 

Nisam siguran da je bas ovako bilo, no videcemo sta ce Kisser odgovoriti.

Novi Soulfly je sranje, videcemo za Cavalera Conspiracy, mada se ne nadam nesto posle onakvog debija.

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

И мене занима шта ће казати Андреас. Драго ми је да се Макса најзад смиловао, заиста би било лепо видети их макар једном у старој екипи. Потајно се надам да ће ипак бити нешто од тога.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ bernad panasonik

Ni ja ne verujem ni jednoj ni drugoj strani jer su prepuni kontradiktornosti. Vazi sto je bas tako kao sto je Max ispricao... :uhoh:

Novi Soulfly je pizdarija, a ovo je kratak opis novog CC albuma:

The songs are shorter too, they are like a minute and a half to two minutes, which is something I wanted to do to for a long time because I was kind of bored of four to five minute songs; I wanted to take it back to being shorter, and then there's the song that I mentioned with Roger from AGNOSTIC FRONT.

Ni od ovog nista specijalno ne ocekujem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

plakatcopy.jpg

Soulfly- 29.jun, SKC

 

Max Cavalera i Soulfly ponovo u Beogradu. Bend promoviše novi album ,,Omen” i u okviru letnje turneje nastupaju ponovo kod nas.

Ovo je jedna od posebnih i specijalnih prilika da vidimo Soulfly , jer je bend izašao u susret svim fanovima sa ovih prostora! Naime, cena karte za ovaj koncert je simboličnih 500 rsd. ( za prvih 200 fanova ), nakon toga cena karte će biti 600 rsd, na dan koncerta 900 rsd. Karte su u prodaji od Petka 11.Juna na sledećim prodajnim mestima: Blagajna SKC-a, Blagajna Dom-a Omladine, Eventim. Max i ekipa su spremili posebnu setlistu koja će obuhvatiti i ranije radove, uključujući i Sepulturine stvari. Predgrupa na ovom koncertu je Amon Din (Valjevo) i uskoro će biti objavljena još dva benda. Početak koncerta je u 19h, molimo sve fanove da poštuju satnicu jer celo dešavanje zbog novog zakona mora da se završi do 00:00.

Soulfly je nastao 1997.god, nakon što je Max Cavalera napustio Sepulturu. ,,Omen” je sedmi studijski album koji je izašao 25.Maja ove godine. Soulfly je postao veoma popularan širom sveta prvenstveno zbog upliva tribal muzike, hard core muzike i thrash/death metala u stilu ranijih radova Sepulture. Na albumu ,, Prophecy” imao je saradnju sa našim muzičarima. Za pesmu Moses, imao je saradnju sa Eyesburn-om, koji su ubacili i malo reggae uticaja u Soulfly muziku. Za ostale pesme sa ovog albuma, Max je snimao delove sa našim poznatim trubačima. Takođe, na sledećem albumu Dark Ages, Max je sarađivao ponovo sa našim muzičarima, tako da je ponovo posetio našu zemlju na duži period.

Ovaj koncert je jedinstvena prilika da se vide 4 sjajna benda na velikoj bini sa odličnom scenografijom po i više nego povoljnoj ceni ulaznice.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...