Posted April 29, 200223 yr comment_48889 Paaaa... Vase misljenje o ovom bandu.... (o muzici i omiljenim pesmama.. and stuff)...... So da cujem...???????
April 29, 200223 yr comment_48912 Nisam cuo bas mnogo stvari, ali ono sto jesam svidelo mi se. Malo cu kasnije napisati nesto vise o njima.
April 29, 200223 yr comment_48922 Zar nije vec postojala ovakva tema? Nema veze. Nisam puno cuo od njih, ali ono sto sam cuo vise lici na sweet/power nego na gothic.
April 30, 200223 yr comment_49202 mmmmmmmmmmda......mnogo su jaki! ...definitivno jedan od boljih bendova za koje cu' u poslednjih pola godine.....najbolja stvar - senzafine (po meni....mislim da ce se neki sloziti )
April 30, 200223 yr Author comment_49256 HmmmDA... Vidim da ovde ima par ljudi koji su odushevljeni ovim bandom (citaj: Cynic i Lady_of_rage)... mada... mogu i sebe tu negde svrstati a: Recimo da se slazem sa Cynic-om.. da Christina ima stvarno savrsen glas kojem se muzika prilagodjava a: svaka joj cast....!!!! Inace.. oni su jedan od bandova koje svakodnevno slusam po ko zna koliko puta (mada to neki ovde vec znaju ) Inace.. fav pesme... hmmmm... Senzafine (bez razmisljanja i dvoumljenja a: ).. zatim Hyperfast, My Wings, To Myself I Turned, When A Dead Man Walks.. etc etc... well.. ovo su mi bas bas omiljene...(od kojih Senzafine nekako stavljam na visi polozaj/nivo)!!!!!!!!
May 2, 200223 yr comment_49818 "In Reverie" je slab... par pjesama dobrih (tj. dvije "To myself I turned" i "My wings"), losa produkcija, gitare su ocajne, previse je mekan, a i Cristina pjeva nekako ko popisana... Half-life im je vrhunac, dok je "Unleashed memories" slabiji po pitanju sto im je struktura pjesama jednostavna, ali su se izvukli jer Cristina ima sjajan glas na albumu i naravno mnogo bolja produkcija
May 2, 200223 yr comment_49848 Imaju dobroh trenutaka, mada mi nisu nista psecijalno...Imam In a Riverie, Halflife i Lacuna Coil.....i uvek mi se cini da mogu bolje. Inace su mi zanrovski jako nedefinisani.
May 3, 200223 yr comment_50052 Imaju dobroh trenutaka, mada mi nisu nista psecijalno... Ali zato mora
May 3, 200223 yr comment_50123 Imam samo onaj album na kojem je Senzafina i ceo album mi se mlogo dopada.
May 3, 200223 yr Author comment_50147 hmm... da... to ti je Halflife EP... inace.... ono sto meni fali je Lacuna Coil EP
August 11, 200223 yr comment_81168 ja imam sve njihove albume i mogu redi da sam odusevljena svima, pogotovu pesmama "senzafine" i "to myself i turned"(koju bas slusam sada dokle pisem ovo). sve u svemu, fantastican bend.
August 11, 200223 yr comment_81194 ups, izvinjavam se... problemi sa trulom tastaturom...*reci Jeli Nikice srecjice jel se ti to vracjash gotici?
August 11, 200223 yr comment_81285 meni je dobar halflife a ni counter strike nije los ti bendovi sta nazivaju albume po igrama su mi najbolji hehe ko cardigans kad nazovu album gran turismo i stvar my favorite game (pogodi koja) inace od LC su mi dobre stvari when a dead man walks i my wings ali talijani i metal - no, no
August 11, 200223 yr comment_81299 he, ja mislim da se obracas pogresnoj countess... Ju pazi stvarno Ako neko ikada bude uzeo moj nick skalpiracju tu osobu. U svakom sluchaju sori
August 12, 200223 yr comment_81402 ali talijani i metal - no, no E to je 100% istinito Italijanski metal sux ass (u globalu).
August 14, 200223 yr comment_82057 HalfLife im je najbolji album. Meni je definitivno omiljena pesma HalfLife ima dobar text, muziku i Christina super peva. Muski vokal im je jako dobar too.
August 14, 200223 yr comment_82120 HalfLife im je najbolji album. Meni je definitivno omiljena pesma HalfLife ima dobar text, muziku i Christina super peva. Muski vokal im je jako dobar too. half-life je mini-album tacnije a odlican je, mnogo je drugaciji od svih ostalih i najbolji im je - ostali su mi previse mlaki...