Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1350690

sa njihovog foruma, od pre par meseci:

..since 2002 we deceided to follow to a new direction........something more near to our tastes and feelings.....................today , at the end of this 2006 I can say that WE ARE NOT A POWER METAL BAND.....WE ARE JUST A HEAVY METAL BAND....

HAVE A GOOD 2007 GUYS.......

• Replies 315
  • Views 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• In The Flesh
    In The Flesh

Kako lijep refren na prvoj pjesmi. Pjevač je izuo. Baš dobar album.

• Novi je odlican! Bolji od Freeman-a i Labyrinth-a - mada i njih volim. Meni do sada samo 6 days nije ostavio nikakav utisak.    

• Neznam zasto vam smeta produkcija ali meni je bas taj old school sound produkcije i dao bolju sliku albuma. Imam osecaj kao da je ovaj album napravljen odmah nakon prvog dela sto mi je jako drago

comment_1351722

Au brate, sad sam gledao spot za Lost i ono - koji im je kurac :confused:

-"Spot" je uzasan. Ako vec izdavacka kuca ne da pare, mogli su sami bolji spot da iskesiraju...

-Jebes power metal sa pevacem koji svira bass, a pritom je celav...

-U onom spotu izgledaju ko da ih je sramota(a i treba da ih bude)

http://www.youtube.com/watch?v=q3OSnG2CmZk

Vision Divine supremacy :rockdevil::lol:

Dovedite ove dok se ne osisaju i ne ubace growl vokale :D

Edited by Marko, Mon_a[MOR]e

comment_1351750

-Jebes power metal sa pevacem koji svira bass, a pritom je celav...

Хахаха, е ова ти је најбоља. Медаљу за изјаву одма' сада одма'! :)

• 5 months later...
comment_1488850

Negooo, da ne zna neko kojim slucajem moze li se negde skinuti Sons of Thunder, ali neobjavljena verzija sa Neil Kernon-om kao producentom? Odavno o tome razmisljam, a nigde naci album. Pretpostavljam da zvuci 12 miliona puta bolje.

comment_1488932
Negooo, da ne zna neko kojim slucajem moze li se negde skinuti Sons of Thunder, ali neobjavljena verzija sa Neil Kernon-om kao producentom? Odavno o tome razmisljam, a nigde naci album. Pretpostavljam da zvuci 12 miliona puta bolje.

Bilo je neke price o tome na Neil Kernonovom forumu i mislim da do toga ne moze da se dodje. Mada Neil je ostavio svoj icq ili msn u profilu pa mozes da ga iscimas. :bigblue:

comment_1489225
Bilo je neke price o tome na Neil Kernonovom forumu i mislim da do toga ne moze da se dodje. Mada Neil je ostavio svoj icq ili msn u profilu pa mozes da ga iscimas. :bigblue:

Pricao je deda Lazar da je toga bilo dok je ziveo u Americi, tj. da su neki ljudi to slusali tamo... Mora negde postojati majku mu...

Haha, sumnjam da Neil to salje po zahtevu od svakoga ko mu isti posalje. Valjda bi to jednostavno uploadovao negde pod laznim nickom i ostavio link na kakvom Labyrinth forumu ;)

• 9 months later...
comment_1686098

Konačno sam se dokopao nekog Labyrinth-ovog live snimka :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: !!! Reč je o DVD izdanju sa koncerta iz Tokija (2004)! Upravo sam ga skinuo, pogledao sam samo na preskoke, kvalitet slika/zvuk je odličan, samo me buni jedna stvar... čitav DVD traje samo 51 minut :confused: ! Jel gledao još neko ovaj cert, čudno mi da traje samo toliko (mada ne verujem da je kraćen ovde ili šta god, imam i odjavnu špicu :zuba: )... ipak je to samo njihov koncert, jbg, očekivao sam bar malo jače od sat vremena svirke...

comment_1686120
Konačno sam se dokopao nekog Labyrinth-ovog live snimka :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: !!! Reč je o DVD izdanju sa koncerta iz Tokija (2004)! Upravo sam ga skinuo, pogledao sam samo na preskoke, kvalitet slika/zvuk je odličan, samo me buni jedna stvar... čitav DVD traje samo 51 minut :confused: ! Jel gledao još neko ovaj cert, čudno mi da traje samo toliko (mada ne verujem da je kraćen ovde ili šta god, imam i odjavnu špicu :zuba: )... ipak je to samo njihov koncert, jbg, očekivao sam bar malo jače od sat vremena svirke...

Skinuo sam i ja taj cert haha...

nisam neki powerash,ali sam ipak skinuo.Jeste kratak koncert ali je zadovoljavajuci zvuk ! :pivopije:

comment_1686192

Heh... još nisam pogledao... jbg, učenje... al videh par klipova na youtube-u (tako sam i saznao da postoji DVD) i tu su zvučali odlično baš... Ne znam, pogledaću.

U svakom slučaju, ako te je ovo razočaralo, nemoj da gledaš na youtube-u klip sa nekog koncerta gde Tiranti peva+svira bas... da vidiš tek tu raspad! Prepuno falševa, ne liči ni na šta... sramota. Nadam se da se ovim DVD-om kojim sam skinuo neću razočarati...

comment_1686194
Imam taj DVD, ali sam se prilično razočarao u svoj opmiljeni power bend ... na mnogo mesta su se nekako prosto raspali, snimak je sve u svemu OK, mada sam kao što rekoh malko razočaran njihovim live nastupom i posebno lošim pevanjem meni veoma dragog pevača

Ima istine cika Zoki ! :pivopije:

Takodje sam primetio nekorektnosti vokala i pomalo mi je plastican zvuk na trenutke,toga nema na albumima.