Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.7k
  • Views 232.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• In The Flesh
    In The Flesh

Super omot. Logičan nastavak priče.   Samo neka nastave kao na prošlom albumu, a mislim da i oće čim je Mortar Grind na novom.    

• In The Flesh
    In The Flesh

http://www.youtube.com/watch?v=n3_iQ32aVRU   Evo i preview svijeh pjesamah.   http://www.youtube.com/watch?v=n3_iQ32aVRU   Ti što si mi roknuo minus,napušiš mi se kurca. POS rulz suprim.    

• Evo ga: http://mediaboom.org/mp3/267238-pain-of-salvation-road-salt-one-2010.html

• 1 month later...
comment_2955829

samo da javim da su Caligula's Horse bili jedno triput bolji od Pain-a uzivo pre neki dan :D

uzasna setlista PoSa kao i uvek, Ashes, tri pesme sa RL (Trace of Blood, Chain Sling, Beyond the Pale - dakle ni blizu najbolje sa tog albuma) i sve ostalo novije.

bojkotuju sve najbolje pesme, otvorili sa Full Throttle Tribe, Reasons, Meaningless, pa onda krenuli Linoleum i te neke hard rock smaracine.

Daniel standardno pun sebe na bini. Najsvetlija tacka je to sto se Johan vratio. Oduvek mi bio omiljeni clan benda, mega talentovan, pun energije, pozitivan.

basista ona legenda sto je svirao na Chaosphere cinimi se, super svira, nosio neku beretku idiotsku sve vreme. klavijature svirao neki klinac.

Johan pevao skoro sve visoke harmonije, cak i Meaningless refren, Daniel uglavnom pevao u nizem registru ali fino iskresti u nekim peak momentima idalje.

Sve u svemu, daleko od toga da je smece, ali nije isti bend, nije ista energija, i to sto ne zele da sviraju te stvare pesme koje su ih zapravo proslavile mi bas tugica. kao da bi imali neku publiku uopste da im je prvi album bio Scarsick ili tako neko govno.

sve u svemu, lepo je bar bilo videti da je budnost prog metala u vrlo dobrim rukama, jer su Caligula's Horse bas oprali.

inace, 3 puta su vec svirali zajedno i Daniel je samo zahvalio "the opening band" bez da im kaze ime, pa je basista uleteo i rekao "Caligula's Horse."

kakav je to sujetni govnar.