Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted
comment_1220604

Evo da vratimo jos jednu nestalu temu.

Iskreno, mnogo mi se vise svidja Johansson ovde nego u Astral Doorsima, ovde mnogo manje podseca na Dia, vise ima neki svoj stil, muzika je takodje daaaleko bolja i originalnija. Ne znam za ostale ali meni je "Far From the madding crowd" jedan od najzaraznijih albuma koje sam ikada chuo..izuzetan album.

Ove godine je izdat "The Shadow Cabinet" i sta reci..nastavlja se dobra serija! Uz novu Manticoru ovo mi je u ovom delu godine najbolje power/prog izdanje. Danska is the future! bre. Demon Desire, Beautifool, I shall not yield, seize The night su mi vrh pesme sa novog za sada..

koments?

• Replies 121
  • Views 18.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ајлин
    Ајлин

Е тај албум је давно изашао мислим да га је баш издао Ласер или Сенсори, и мени се нешто није дојмио на првих неколко слушања. Поновићу...

• Ајлин
    Ајлин

Evo: http://rghost.net/1353907

• Angelystor
    Angelystor

O, pa ja ne bulaznih o novom albumu... Ovih dana sam opet poceo da se trujem albumom nakon nekog vremena, pa evo udaricu ga na track-by-track omrazeni review, jednostavno mi se previse svidja album :

comment_1220763

Wuthering nestao ... c c c .

Novi album je nastavak njihovog rada i ni po cemu ne zaostaje za prethodnicima. Ko je voleo prethodne albume volece i ovaj. Nils peva bolje nego ikada i pokazuje da nije samo Dio klon kako ga mnogi smatraju slushajuci Astral Doors...

Muzika je i dalje meshavina svega i svacega sa neobicnim pricama. Ceste promene ritma donose dinamici pesama ali razbijaju ustaljene strukture pa pesme malo gube na identitetu. Mnogim "neiskusnim" slushaocima ovog benda ovo moze predstavljati problem.

Overall: 8.5/10

Ne bi smetalo da bude koncert Astral Doors sa predgrupom Wuthering Heights icon_smile.gif) (Mislim da bi Nils crko...)

• 2 weeks later...
comment_1227906

Zadnji album im je predobar! :muzicar:

Vec 10 dana ga ne izbacujem iz winamp-a zajedno sa novim Dark At Dawn (btw, ima li negde teme za ovaj bend?)

Jedino o 4. pesmi nemam neko misljenje, zato sto mi ista ne radi :no:

I prosli albumi su im dobri. Mislim da predstavljaju osvezenje na power/prog sceni.

comment_1229265

Ja vala nisam imao toliko strpljenja. Ionako sam ga bio dobio za recenziranje sa jos 50 drugih albuma i nije bilo vremena da mu dajem vise prilike. Mozda bih se sada predomislio, ali udaljio sam se od te price.

• 7 months later...
comment_1448921

Ma da, samo što su oba benda u razvitku.. baš još treba da se pročuje za njih...da dobiju popularnost... jer jbg setimo se koncerta Astrala u Bgdu... To je tako siromašno ispoštovano sa strane fanova da mogu samo klimnuti glavom > :no: :no:

comment_1448968

eh da su bar Wuthering Heights bila predgrupa

Astral Doors su me bas smorili, a glavni razlog je zato sto sam sat vremena ulazio u skc + ono guranje, pretpostavljam da je zbog toga bila slaba reakcija publike

mada moram da kazem da AD za mene nisu ni blizu WH

comment_1450027

@DragonHeart

eh kad bi svima SOAD i Rhapsody bili omiljeni bendovi al' dobro

postojem ja tudja misljenja ali e sa njima ne slazem :D

Pa dobro ajd' nisu AD bas tolki smor, ima mnogo, mnogo losiji i dosadnijih ali zato ima i mnogo boljih bendova