Josif Visarionovič Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Nervira me ta njegova sminka.Bez toga izgleda normalno za razliku od vecine blekera koji ne smeju da je skinu koliko su ruzni... Mozda i najjaca postava benda koju je cof ikad imao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 (edited) ^ definitivno. Kad je ta postava propala, i bend je krenuo lagano u kurac. Pre neki dan opet pokusah da slusam Thornography... Jebote. Ne mogu da shvatim sta je njima u glavama. Zar oni ne kapiraju zasto su postali veliki, zbog vrhunskih kompozicija i atmosfere, a sad forsiraju neke jadne rifove, klavijatura skoro da i nema... Jel neko voli Cruelty ili Dusk zbog rifova? Tuga. Edited June 4, 2007 by Grobodan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 ma vidis da 90% black metala ide polako u kurac,pre 10-12 godina nisi bilo sta mogao da nazoves black metalom a sad...to je vec diskutabilno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Pa svira im se sad ovakva muzika...sta ces, kad su u bendu sad skroz neki treci ljudi, i naravno, imaju i razlicite ukuse.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Na kraju ce ispasti cirkuska muzika jer ce svako svirati po svome... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Ma htedoh reci da je ukus novih fanova skroz drugciji od starih....Ne znam koji je kurac Paul-u, gde su njegovi riffovi....:ne: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 (edited) Paul je po meni njihov najbolji gitarista,znam da je svirao ranije pa je otisao i vratio se 2000 kada su snimili midian,i od tada je u stalnoj postavi.Mada i onaj Gian ili kako se vec zove je dobro przio. Edited June 4, 2007 by Death_Cult_Legion Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Paul je i sjebao stvar, po meni. Otkad se on vratio, vise idu na gitare nego na klavijature. Lectore, vrati se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Mora covek da se pokaze da zna da svira,pogledaj ga samo na rock am ring 2006 sta je radio na ili live in nottingam 2001...razbija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 (edited) Pa boli mene iskreno sto on zna da svira, kad su pesme smor. Bathory aria, recimo, ima vise delova i rifova od celog Thornography albuma. Tipican primer benda koga su pare i slava sjebali. Kad su bili niko i nista pravili su vrhunsku muziku, a sad se radi izmedju 2 lajna koksa. Pazi ovo: Disney-esque, the high priestess Of greed and deepest dark deception Jebem mu mater. Edited June 4, 2007 by Grobodan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Ode mast u propast... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabrielle Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 zadnji album-SRANJE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 Ма, је ли то истина? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucio Holocausto Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 zadnji album-SRANJE no shit Sherlock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 Ma dobar je album...samo kad ne bi imao Andy Sneap produkciju(kao Kreator da slusam) Nije to za COF...nikako.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucio Holocausto Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 hej, ima ovde nas koji volimo Kreator :gmaz: ... meni se na tom zadnjem albumu samo svidja onaj intro... i jos jedan pesma, mada ne cela... ima nekih ok delova tokom pesama na albumu, ali generalno mi je losh album... zapravo zadnja tri su ocaj... ostali nisu bili toliko loshi, samo se ljudi kod nas prave mnogo pametni pa pljuju po njima iako ih nikad nisu ni preslusali detaljno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 NIsam reko da je Kreator los, al takva produkcija nije za COF, Nymphetamine je super, dok Damnation tu i tamo, po meni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sirius Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 slazem se^^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Dusk And Her Embrace - onako, ima par mnogo dobrih pesama Cruelty And The Beast - REMEK DELO! Midian - Najbolji njihov album IKADA! sve pesme su jebeno savrsene! SVE From the Cradle to Enslave - Samo valja title track Bitter to Succubi - nista posebno Damnation and a Day - onako Nymphetamine - Odlican album, moze da se meri sa CATB Thornography - ZIVO SRANJE!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Ako Nymphetamine moze da se meri sa cruelty onda ne znam...Mislim da si izvalio nevidjenu glupost.To im je jedan od najslabijih albuma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Principle - Genijalnost V-Empire - Savrsenstvo Dusk - Vrhunac Cruelty - Jos veci vrhunac From Cradle - moz da prodje, nije lose Midian - Odlican album Bitter - fin album Damnation - nista posebno, smara Nymphetamine - veoma dobar album Thornography - album radi albuma, ima par dobrih stvari.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 ^^ Slozio bih se sa vecim delom, samo bih zamenio mesta opisima Bitter-a i Damnation-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Damnation je jak album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sirius Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 sto vas bitter smara?? suicide je odlicna pesma, a black goddess mi je bolja verzija od originalne.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 + што je ту и одлична Black Godess Rises II, All Hope in Eclipse је генијална ствар, Born in a Burial Gown је веома добра, Summer Dying Fast је сасвим солидна. Не, није мени Bitter уопште, уопште лош. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts