Posted October 29, 200618 yr comment_1225231 Krep,crkla i ova tema Bas slusam Blasphemic Assault,koji nije nista narocito,i kapiram kako je bend bolji iz izdanja u izdanje - od ovih prosecnih pocetaka do apsolutno fantasticnog Final Detonation. Nego jel ima neko lyricse za Finalnu detonaciju?
October 30, 200618 yr comment_1226030 Ne mog da verujem..pa zar je moguce da nismo nista godinu dana komentarisali WB? Ne ulazi u glavu nikako.. Anyway, kad nema lirika na m-a nema nigde Barem mene mrzi da trazim beyond that... ubica je taj album na mesto. Can't stop Invisible Violence This army rules our land!
October 30, 200618 yr comment_1226088 Ocigledno da duze vreme niko nista nije pisao. Meni su oni uvek bili soldian bend, ali uvek malo previse jednodimenzionalan. Hocu reci da nema raznovrsnosti u njihovoj muzici. Svi albumi su od pocetka do kraja UDRI! Istina, "Final Detonation" je odlican rad.
September 16, 200717 yr comment_1497356 Tjh lele sto crkla ova tema....nezasluzeno, predobar je ovo oldskulashki bend. A to pokazuje i "Blood Of Witches". Na prvo slushanje mi se chini kao "Final Detonation 2". Taj zvuk, vokal doduse nesto vise u pozadini ovog puta...dobar album. Night of the drinking dead
October 3, 200717 yr Author comment_1508171 Sta znam, malo me razocarao Blood of Witches. Jesu oni sablonski bend i sve je to OK, nisam dosad imao problema sa tim, ali ovaj album toliko prokleto lici na Final detonation da to nije normalno. Recimo, German thrashing war i FD su se razlikovali, malo ali jesu, jebem mu mater. Ovo je stvarno malo...hm. Moracu jos malo da mu dam sansi, ali i nemam nesto volje za to (kad mogu uvek da pustim FD).
October 5, 200717 yr comment_1508988 Meni je iskreno, posle josh slushanja nakon onog posta gore, mishljenje o albumu opalo za josh barem 2-3 ocene Dosadnjikav...pustim njega, pa pustim "Final Detonation", ne moze da se poredi kol'ko je FD bolji...i ostaje najbolje izdanje benda.
November 7, 200717 yr comment_1527966 Ja imam samo Nemacki Tresherski Rat i moram reci da mi se mnogo svidja, za ostalo cenim da se valja pribaviti E da, vokal im je mnogo gotivan! Edited November 7, 200717 yr by Jabba the Hutt
September 23, 201014 yr comment_2243063 novi album je izasao podavno legalno a ilegalno ga nema nigdje
January 21, 201114 yr Author comment_2291026 Demons Evo ga taj famozni novi album, izašao u julu 2010 i tek sad je online
February 1, 201114 yr comment_2297545 Mozda su ljudi mislili da je prosli ili preprosli pa zbunjeni nisu hteli da ga kace na net :] ...I onda nekom iz benda dopizdelo i rekli daj da bar neko cuje album... Ja se samo pitam da li bi i "Final Detonation" ovol'ko voleo da sam ga prvi put cuo sa 20+ godina, a ne sa 15-6? Stvarno me album i dan danas pogadja u thrash zilu, a za ovaj novi ne znam...bas me zatekne uvek kako brutalno krene, ali onda kada se ta monotona brutalnost vrti i narednih 35 minuta nije toliko zanimljivo vise... Mora da postoji barem neka mera za kolicinu trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr-R-R riffova na albumu, sto ovi nisu nasli. Dacu mu jos malo sanse, drazi su mi nego Legion Of The Bored, ali mislim da ce imati istu zaboravnu sudbinu kao i prethodni...
October 30, 201212 yr comment_2593556 Witchburner - "Possession" from the upcoming album "Bloodthirsty Eyes" out in February 2013 on High Roller Records!!!
March 7, 201312 yr comment_2625894 Evo ga http://www.mediaboom.org/385962-witchburner-bloodthirsty-eyes-2013.html