Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 5k
  • Views 295.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest Bata Životinja
    Guest Bata Životinja

jbt, vi ste svi neki programeri, samo sedite za kompom, niko pošten posao ne radi, tipa kenja o politici

• Генеральный
    Генеральный

али инте л5 квадрокор   лунаре, је л' радиш позивнице за свадбе?

• nekoliko desetina hiljada pročitanih knjiga do petneste godine i nijedna o hakovanju?   brzo ćeš ti to nadoknaditi, danas opališ 10 komada do ručka, sutra pada sajt opštine, yum ne postoji, fejs de

comment_1826453

Ne moze . Mozes probati brute force napad ( racunar pokusava sve kombinacije slova , moze trajati mesecima ili godinama ) , ali bolje odmah trazi neke linkove za koje imas sifru .

A ako se ipak odlucis za takav poduhvat ( ako imas i malo zdravog razuma , ne radi to . Cisto gubljenje vremena . Nisu velike sanse da uspe . Ako sifra ima 7-8 znakova , to bi ti trajalo 2-3 meseca neprekidnog rada ) onda imas program RAR Password Recovery .

Bolje pitaj nekoga ovde da ti nadje druge linkove za seriju .

Edited by Planina u pokretu

comment_1826454
ljudi pomoc,kako da se makne password sa RAR posto nigdje ne mozemo da je nadjemo a treba nam jer skidamo jednu seriju.koji je to program za to?

Kada vec skidas linkove za jDownloader, obrati paznju na pass, obavezno. :)

comment_1826698
Ne moze . Mozes probati brute force napad ( racunar pokusava sve kombinacije slova , moze trajati mesecima ili godinama ) , ali bolje odmah trazi neke linkove za koje imas sifru .

A ako se ipak odlucis za takav poduhvat ( ako imas i malo zdravog razuma , ne radi to . Cisto gubljenje vremena . Nisu velike sanse da uspe . Ako sifra ima 7-8 znakova , to bi ti trajalo 2-3 meseca neprekidnog rada ) onda imas program RAR Password Recovery .

Bolje pitaj nekoga ovde da ti nadje druge linkove za seriju .

eh bas sranje onda. nista moracu onda da trazim druge linkove....

hvala na objasnjenju

comment_1827570
Meni u toku ove nedelje stize GTX 260.

Stigla zver.

Jedva je stala u kuciste, ogromna je.

Sve igre koje trenutno imam instalirane rade perfektno sa max detaljima. Veceras cu opet da instaliram Crysis pa da ga bacim i na taj test.

Preporuka.

comment_1829204

FC2 mi je totalni promašaj i na najišim detaljima ... prosto nema ničega što ni me zainteresovalo da je igram. Ja lepo instalirao Blade OF Darkness (Igra iz 2000.) i da vidite šta je igra ... kad god me smore priče o shaderima i šixelima ubacim Blade i zaista se naigram. Džaba većini današnjih igara grafički aspekt kad nijedna nema atmosferu ... Blade ti drži nakostrešene dlake i srce u grlu 90% igranja ...

To je bio mali offtopic.

@Sinistrel: kakvi su utisci od GX260? Nisam imao priliku da je vidim na delu

comment_1830252
far cry 2 mora da je perverzija na maximalnim detaljima.

:da:

Igra sa trenutno najboljim teksturama.

@Sinistrel: kakvi su utisci od GX260? Nisam imao priliku da je vidim na delu

GTX 260 :D

Sta reci... odlicna je. Pokusavam da je namucim sa nekom trenutno aktuelnom igrom ali mi ne uspeva. :)

Zao mi je sto sam izbrisao Crysis pa ne mogu da je testiram za ovom igrom.

comment_1830624

Sad gledam i krstim se:

Neće da mi rade Illustrator i Winamp u isto vreme. Ako prvo startujem Illustrator i kliknem na Winamp samo se čuje zvuk za error i ne izbaci mi ništa a kad je upaljen Winamp neće da pokrene Illustrator. Loaduje ga i kad treba da krene ne desi se ništa.

Jel ima neko ideju šta bi moglo da bude?

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.