Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1995805
ima onaj glupavi mali ups da se kupi mislim da košta nešto 10-20e, a ima i produžni sa stabilizatorom samo, nemaš autonomiju (2 minuta :P) kao s ups-om...

Ja sam imao taj, i onda su mi crkli maticna i procesor kad je nestalo struje... te varijante ne sluze nicemu, kupio sam posle UPS za 80 evra, ali zato kad mi sve ostalo crkne po kuci, ostane komp :D

• Replies 5k
  • Views 295.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest Bata Životinja
    Guest Bata Životinja

jbt, vi ste svi neki programeri, samo sedite za kompom, niko pošten posao ne radi, tipa kenja o politici

• Генеральный
    Генеральный

али инте л5 квадрокор   лунаре, је л' радиш позивнице за свадбе?

• nekoliko desetina hiljada pročitanih knjiga do petneste godine i nijedna o hakovanju?   brzo ćeš ti to nadoknaditi, danas opališ 10 komada do ručka, sutra pada sajt opštine, yum ne postoji, fejs de

comment_1995808

Nikoga nije bilo kod kucje kada je bilo to nevreme jbg.

Racunar mi je povezan na APC - SurgeArrest pa ga je on zastitio koliko je mogao a kontam da je sam udar dosao iz kabla za kablovski internet/tv posto mi je preko tog istog kabla grom ubio i TV. Tako da sam sad u fazonu da se prebacim na ADSL i IPTV. :)

comment_1995818
Nikoga nije bilo kod kucje kada je bilo to nevreme jbg.

Racunar mi je povezan na APC - SurgeArrest pa ga je on zastitio koliko je mogao a kontam da je sam udar dosao iz kabla za kablovski internet/tv posto mi je preko tog istog kabla grom ubio i TV. Tako da sam sad u fazonu da se prebacim na ADSL i IPTV. :)

Moze grom i preko telefonskog kabla-isto ti se hvata :opusteno:

comment_1995839
ima onaj glupavi mali ups da se kupi mislim da košta nešto 10-20e, a ima i produžni sa stabilizatorom samo, nemaš autonomiju (2 minuta :P ) kao s ups-om...

kita duso bi to ista zastitilo.preko mrezne je sagorelo,taj momenat sam skroz zaboravio.on je bio istekan iz struje.ali,barem mrezne nijesu skupe.500 kinti.

comment_1996691

Razmisljam da uzmem UPS iako mi treba otprilike 3x godisnje pa se pitam da li mi je dovoljan APC BACK-UPS RS 800VA 230V? Imam napajanje od 600W i monitor od 24" (to su kao bitni podaci za odabir :) ). Taj mi je model predlozio sajt APC za 10min rada.

Edited by Double Fire

comment_1996737
Danke! :D

Imam i neki stari APC produzni sto pegla napon, jel imaju takve stvari rok trajanja?

8303.jpg

ako radi super, doduse takve stvari imaju rok trajanja i podlozne su riknjavanju, ali i ako ti rikne surge protector jos uvijek imas super kvalitetan obican produzni

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.