Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 165
  • Views 20.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ako nekome treba live album Capturing Sweden, nisam uspevao ranije da ga nađem, danas ga tek skinuh:   http://www.megaupload.com/?d=TT9L7TZE http://www.megaupload.com/?d=7G78RMTU

• Ја једва чекам. До тад, слушаће се Светa тројица - The Book, Black Seal, Madness of the Graves.

comment_1467922
Jebote,skroz mi je krivo sto nisam isao.Tada nisam ni znao mnogo o Root-u.Da se hoce vratiti carevi,bas bi fino bilo.

Ја нисам знао ништа о њима тада, отишао сам на препоруку, а и није било скупо. Мислим да је карта била 300 динара.

• 1 month later...
  • 2 months later...
comment_1546882
Слушајте Equirhodont, још један бенд Big Boss-a.

Ovo me smorilo zeshce.

Ali zato novi album mi je do jaja :rockdevil: Ni ja nisam fan papazjanija, ali ovo je bash dobra!!! Znachi samo Root moze ovake psihodelije da pravi i onda na vrh toga puno do jaja riffova+BBov vokal..a winning mixture, dodushe osim "Hell" albuma nijedan drugi, pa ni ovaj mi nije neshto extra extra, ali ovo jeste odlichno izdanje, vredno pomena.

"Sonata of the Chosen Ones" na paljevinoskali dostize 10 :da::rockdevil:

• Author
comment_1552122

Јел има неко линк за Blackie-јев бенд Entrails? Имају само један албум (Serpent Seed) и не могу нигде да га нађем.

Иначе, Equirhodont ме је одушевио, оба албума разваљују, поготово други, доста су ми боље легли од задњег Root-а, који ми је можда и најслабији у њиховој каријери.

И јел има можда линк за неки албум групе Amon/Amon Goeth (бенд оригиналног певача Root-а, Dr. Fe-а)?

Edited by Гласник смрти

• 4 weeks later...
comment_1568375

imao sam priliku da gledam taj root pre par godina i umr'o sam od smeha...znaci, to je isto kao kada bi luisa proglasili satanistom i dali mu par baklji da mlatara na nastupu...cak sam i intervju radio sa tim matorim, sta da vam kazem sem da sam pomislio da je lik izasao iz ludnice pre dva dana...kao, mi smo satanisti, mi verujemo u to...ma mars matori u kurac! SMESNO!

comment_1569086
Јел има неко линк за Blackie-јев бенд Entrails? Имају само један албум (Serpent Seed) и не могу нигде да га нађем.

Иначе, Equirhodont ме је одушевио, оба албума разваљују, поготово други, доста су ми боље легли од задњег Root-а, који ми је можда и најслабији у њиховој каријери.

И јел има можда линк за неки албум групе Amon/Amon Goeth (бенд оригиналног певача Root-а, Dr. Fe-а)?

Имам ја Serpent Saint, али не знам ниједан линк. Ако га не нађеш до краја фебруара донећу ти га од куће, овде сам док не прође испитни рок.

О Equirhodont - у сам давно отворио тему, не сећам се да је ико писао било шта. Много добар бенд, ја сам се стванро одушевио.

Тај Амон нисам слушао.

Edited by Куруз

• 7 months later...
  • 7 months later...