Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 173
  • Views 21.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Јарослав
    Јарослав

Ако крену са неким мини турнејама, или свиркама по фестивалима, верујем да ће урадити нешто слично Коронеру, тј да ће прво на тим свиркама свирати старе ствари, па тек наког тога да се баце на нови ма

• Јарослав
    Јарослав

Али је ово ипак Сенкчуери

• Lepo je vidieti da je Sheppard ozdravio:   SANCTUARY LIVE PHOTOS FROM PROG POWER XII

Meni osećaj kao da slušam pokušaj Nevermora.

Okej mene je ovo malo ohladilo od nestrpljivog čekanja na album. Ništa posebno, i što je najbitnije ne zvuči mi kao Sanctuary već više kao Nevermore.

• 2 weeks later...

meni zvuci kako sam i mislio da ce da zvuci. kao prvi nevermore sa modernom produkcijom.

a prvi nevermore je svakako treci sanctuary album, tako da vise lici na sanctuary nego na moderni 7-string nevermore.

Edited by azal

Dobra je stvar,meni se svidja.Oseca se Nevermore,ali u potpunosti tako kako je Laza opisao.Ubo ga je 100%.

• 2 weeks later...

Stigao mi album ali što kaže Laza, ova još dosadnija od prve koja me nije oduvala, ne žurim.

• 3 weeks later...

dobar je album ako nisi imao nerealna ocekivanja.

nije ni refuge denied ni into the mirror black part 2, ali sa obzirom koliko dugo nisu svirali zajedno i koliko svi sad imaju godina, moglo je mnogo gore biti.

ja sam imao prilicno visoka ocekivanja i odlican mi je album. treca pesma mnogo jaka.

edit: sad vidim ta sto ste pricali da je dosadna :haha:

Meni album lego super, nisam imao neka preterana ocekivanja, ali mogu reci da mi je u odnosu na novi Evergrey album ovaj legao na keca. Fino melje, ulazi u uvo, Warrel super odpevo.

Slušao juče i danas u autu i odmah mi je legao!

Vidjećemo kako će biti s vremenom, ali ovako na prvu mi baš prija, prezadovoljan sam. Jedva čekam da opet pustim :D

Poslije još dva slušanja:

Jebem ti, kako kul, poletan, svjež i pitak, nepretenciozan album, odavno mi nešto nije ovako sjelo!