Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Najgledanija TV stanica 115 members have voted

1. 1. Najvise gledate televiziju:

• RTS
      26
    • Kosava/Happy
      2
    • B 92
      53
    • Pink
      11
    • Avala
      7
    • Fox
      5

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Replies 149
  • Views 18k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nazalost, najgledanija je ruzicasta koja pola dana pusta grand, a pola dana spanske serije.

• Samo fudbal... Uvek basket...   Jebala ih Farma, VB, neuštrojeni vepar Maca...   tok šou emisije, politički analitičari, estradne krvopije, ekspertize...   Bojkot govana.

• Samo History, Discovery, Nat. Geo. , Explorer, Animal Planet, Sport Klub, ESPN A i Metropolis u gluvo doba, kad pustaju metal    A i nadje se ponekad nesto zanimljivo na nekom kanalu...Sad sam kuci, p

comment_1264243

Toliko mi je zao sto ne mogu vise laicki da pricam o televiziji i medijima.Idem samo tri meseca na faks (novinarstvo) i mnogo stvari sam cuo i naucio i o frekvencijama i o medijima i o televizijama posebno.I sad kad znam toliko informacija, ne mogu a da se ne obazirem na njih.Zato sa moje strane nema obrazlozenja vec samo...

Moj glas za RTS.

comment_1264319

sto,zbog RTSa? njima se jako promenio program - na bolje (filmovi i serije a naidjem i na koju dobru emisiju) pritom izbacujem dnevnik i politiku uopste jer to ni ne gledam ( a to je uglavnom i razlog zasto se neka TV stanica pljuje), al ovako generalno gledano ja mislim da je medju boljima

edit: glasam za B92 :D ne zbog velikog brata vec zbog un paso adelante :)

Edited by Dodjavola!

comment_1264409

Pa u ovakom malom izboru moram se odluciti za RTS.Da je neka druga situacija glasao bi za B92 al su se promenili na gore.Dok se RTS popravlja na bolje.Mad RTS1 se forsira na ustrub RTS2.Pink nemam na kablovskoj avala nije toliko losa Kosava je nekad bila dobra.Imali su Jukebox.A sad pratim samo satelitske kanale i RTS i B92.

comment_1265252

Hm... mislim da necu glasati... nisam siguran da li sam vise gledao Star Trek vikendom na Avali, vesti ponekad na B92 ili muzichku slagalicu na RTS-u...

Jebiga, ja malo gledam TV... a i kad gledam, stoji mi ukljucen Cartoon Network...

None of the above!

comment_1265393

...Већ је речено да је јавна радио – телевизија концептуално другачија од комерцијалне. Јавни сервис би морао да буде јавно добро. Због јавног и стабилног извора прихода он не би морао да улази у ,, такмичење '' са другим телевизијама тј. не мора да производи програме који се продају. Програми РТС-а имају задатак да информишу, образују и забављају. Такође програм мора да негује културне и историјске вредности Србије. То не укључује могућност да се избацује из програма оно што нам долази из света, већ напротив, оно што је добро радо се прихвата. Главни задатак је да се грађани Србије преко РТС-а потпуно информишу и да се гледаоцима и слушаоцима испуне све потребе...

Evo ovo je deo iz mog eseja o Javnom medijskom servisu Srbije.Cisto da barem malo uvidite razliku izmedju RTS-a i ostalih televizija sa nacionalnom frekvencijom.Ovo sto je gore napisano predstavlja kako bi sve to trebalo da izgleda a ipak jos ne izgleda.

comment_1265420

Sve je lepo i tacno napisano, jedino sto sadasnjem RTS-u fali obrazovni program novije proizvodnje. Ja sam kao klinac obozavao da gledam njihove decje emisije i obrazovni program, a sad on ne postoji. Ako sam dobro primetio, dobar deo para odlazi na kupovinu sto novijih filmova i serija, kako bi se uvecala gledanost.

comment_1265645

b92.

nije potrebno objasnjavati. najmanje seljacka stanica.

Мени се чини да ни Авала није сељачка... Још да нема оне глупе квизове ...

Иначе ја немам ни синал В92 ни Кошаве у Нишу и не знам зашто је то тако...