Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2210200

Da, prvi pres, ne ovi novi što sad izlaze. Promakli su mi S&M i Garage ali naći ću ih negde ponovo.

Znam da je prvi pres po toj nalepnici, koji kult! Ja od novijih albuma imam Garage inc. i Death Magnetic, planiram da do kraja godine kompletiram post Black eru, isto trazim neotpakovane, gde si ti ovo nabavio?

• Replies 3.1k
  • Views 325.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_2210264

Mislim da sam nju uzeo sa recordshopx.com, ona je među prvim od ovih "noviteta", sasvim sam slučajno nabasao.

Teško ćeš naći prve presove od ovih, a da su povoljnije cene. Sad ganjam Diabolus, našao sam ga ali za ovo treba štekati para...

comment_2211078

JEBENI THE X FACTOR PICTURE DISC! KAKVO OBJAŠNJENJE!

:rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

Tacno sam znao da ces ti prvi da se javis jer obozavas Blaze-a i da ces tako da reagujes,zato imas plus od mene i ovaj put. :rockdevil:

Milenko,tvojih poslednjih par postova ich ne razumem... :icon_ne:

Edited by Mr.Hate

comment_2211122

Tacno sam znao da ces ti prvi da se javis jer obozavas Blaze-a i da ces tako da reagujes,zato imas plus od mene i ovaj put. :rockdevil:

Milenko,tvojih poslednjih par postova ich ne razumem... :icon_ne:

moja (tj. calova nekadasnja) sabbath bloody sabbath ploca nema tu sliku, jer je bila cenzurisana. to sam teo reci.

comment_2211241

moja (tj. calova nekadasnja) sabbath bloody sabbath ploca nema tu sliku, jer je bila cenzurisana. to sam teo reci.

Da,da,nase izdanje ima crn omot samo sa naslovom albuma.Dok povatam te tvoje skracenice i zargone,malo sam staromodan... :D

Bojane hvala ti,bar malo da podelim sa vama,ne mogu vise sam da se radujem. :haha: Moji su vec videli sve te ploce...

comment_2211503

Da,da,nase izdanje ima crn omot samo sa naslovom albuma.Dok povatam te tvoje skracenice i zargone,malo sam staromodan... :D

Bojane hvala ti,bar malo da podelim sa vama,ne mogu vise sam da se radujem. :haha: Moji su vec videli sve te ploce...

А јеси ли видео ово чудо

http://www.amazon.com/25th-Anniversary-Fan-Box-Vinyl/dp/B000TUWBHQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=music&qid=1278056853&sr=8-1

Има на немачком амазону за 70 јура.

Edited by serblackbeard

comment_2215531

Nedeljom u Kuglašu je i dalje berza ploča i CDa, od 09-12h. Eto ako ima neko ko ne zna ili da podsetim ove koji znaju...Jeste da nema puno hard rocka i metala kao nekad kad je bilo na drugim, prometnijim mestima a i ljudi je sve manje...Ali evo ja dolazim ove nedelje pa ću doneti nesto "metalika" za prodaju a možemo i da se "družimo" i da se hvalimo šta sve imamo i kritikujemo iii... :pivopije:

comment_2216454

Ovo sam zadnje nabacio :cool: xD

Odakle ti magnetofon,majke ti,mislio sam da to samo jos muzicki studiji imaju...imao sam i ja neki negde u osnovnoj recimo,dakle pre jedno 25 godina.Odlican zvuk,secam se da sam snimao pesme sa hita nedelje i albume sto je Dzet pustao,mislim da se bas emisija zvala - za vas magnetofon.

Evo i od mene malo klasike:

Svaka cast za Cirith Ungol,rado bih ga posedovao u svojoj kolekciji,ostalo su takodje sve dobre ploce :pivopije: