Jump to content

Dimmu Borgir


Natasha!

Recommended Posts

  • 4 weeks later...

Evo šta Silenoz ima da kaže o tome:

 

The DVD hasn't even been finalized yet and thus no release date at this point, what's out there on the net is not even close to what you'll get once this mammoth comes out. The sound has also been remixed and enhanced considerably since the TV broadcast and this will also include more material.

 

Poslednji deo rečenice se odnosi na to da nisu sve pesme emitovane preko televizije.

 

 

A što se tiče "Back On Black" izdanja sa vrha strane:

 

The reason why this hasn't been announced officially from our camp is because it's not an official release. As you know, we re-recorded and re-released this album in 2005 on Nuclear Blast since the original contract with Cacophonous was done, not only that but it was out of print and very hard to get hold of for many of our new fans. You might want to ask why they are releasing this behind our backs at this point, if that's really the case. Speaking in principal terms, what you're looking at here is a bootleg.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naravno da zajebavam, nikada nisam video verziju sa L, pa još kuca bez kvačica i eto... :mrgreen:

 

Vodi poreklo od francuske reči "corniche" koju su Nemci koristili u obliku "Garnische". Pretpostavljam da je množina reči, ako se koristila uopšte, bila Garnischen (koristim prošlo vreme, jer se reč više ne upotrebljava u nemačkom jeziku), što je kod nas dobilo oblik "garnišna". Ne treba pominjati da je bitnije ovo što je stiglo od Nemaca, jer je nemačka kultura, kao i jezik, značajniji uticaj od elemenata francuske kulture.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Znajuci da ce sa Entrone-a da sviraju Mourning Palace i Spellbound i ja bih glasao za Stormblast...

 

Mada kad sviraju 2 sata mogli bi da naprave playlistu da se upisas i da pokriju kultne pesme sa svih albuma ( pod uslovom da sa zadnja cetiri LP-a sviraju samo 2-3 pesme od svakog)... Ma i ovo je do jaja,kod nas ako ikad dodju nek sviraju ceo SBD :D....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gojko znam,video sam gornje postove... Ono sto sam zeleo da kazem je da - znajuci da na predjasnjim setlistama su uvek svirali 2 gorepomenute pesme sa EDT (koje su generalno i moje omiljene) - bolje da se svira Stormblast u celini...

Takodje ovo je samo moje misljenje i moje vidjenje stvari...

Edited by HeLLsarma

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Apsolutno. Mustis je bio fantastičan na SBD, imao odlične ideje i boje na PEM i solidan doprinos na DCA, tamo gde je osmislio deonice koje je svirao orkestar. Ali, rekao bih da se tu završilo ono što je imao da pruži, dosta je različito radio na ta tri albuma i na poslednjem se čulo da to više nisu one melodije i ideje kojima se oduševiš, uz par izuzetaka, naravno. Na sledećem se njegov doprinos sveo na petnaestak sekundi početka albuma od pitaj-rogatog-koliko slojeva, jedan ili dva klavirska upada i gomilu pozadinskih boja. Pa ni taj album ne ni bio toliko loš da je on imao neke ideje u rangu sa prethodnim da nabaca preko prosečnih rifova. Ali kita.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...