January 6, 200322 yr comment_137979 elektronika ali sto je najgore losa muzika, ocajna zapravo... Da, čista elektronika, i to loša
January 8, 200322 yr comment_138969 Nauci da koristis padeze !!! A nisam isao tamo zato sto imam 10-ak postova sveukupno na forumu a registrovao sam se pre pola vas ovde sto ce reci NE VISIM OVDE !!! Prvo: sto se tice padezi sta da radis kad cu bio slab iz gramatiku, al' tu se nista nemogu...Drugo:Provalio sam da "NE VISIS" ovde, s obzirom na broj postova i vreme kad si se registrovao. P.S. Da li bi hteo mozda ti da mi drzim casove iz gramatiku, posto sam ti ja covek seljak, ne ucen a ti intelektualac sa nekoliko zavrsenih fakulteta... :roll:
June 3, 200322 yr comment_216997 Ko oce da cuje SOAD neka dodje 5. juna u Dom Omladine,a 7. na sajam.... S.O.A.D. - keva ................. ~SUGAR~
June 7, 200322 yr comment_219112 Novi album 2004.... bolje da se ne menjaju... do ja*a su ovako... Glupo bi bilo da se promene.... a: a: Jos uvek 1. album je keva! !!!!!!SOILed!!!!!!!!
June 8, 200322 yr comment_219170 hmm ja i mislim da bi mogli malo da promjene muziku, jer ne vjerujem da bi mogli da naprave baš dobar album... dobili bi "toxicity 3 dio"... osjvježenje je uvijek dobrodošlo a:
June 8, 200322 yr comment_219199 To da.... Potpuno se slazem sa scissors-om... Ali ne bi im bilo dobro da se komercijalizuju suvise..... Postali bi neki LP heavy a svi znamo da SoAd nije to!!! pOz
June 8, 200322 yr comment_219252 hmm ja i mislim da bi mogli malo da promjene muziku, jer ne vjerujem da bi mogli da naprave baš dobar album... dobili bi \"toxicity 3 dio\"... osjvježenje je uvijek dobrodošlo a: To ti kazem a svrha Steal This Albuma je da nam olaksa njihov prelazak na nadam se nesto jos bolje i originalnije
June 13, 200322 yr comment_222041 I meni se samo jedna svidjala(Korn) na pocetku a kasnije jos njih 15 Ma vidices i sam :roll:
June 15, 200322 yr comment_222867 Mala promena stila kao osvezenje u vrele letnje dane,ali ne i sustine.... i energije........
June 19, 200322 yr comment_224577 e moram da kontritam nocturnu pa to ti je prvi album BIBLIJA drugi - tezi ka MTV zvuku ono kao za siru masu da nam se album bolje proda treci (medjuprojekat) spoj 1 i 2 ali ipak nije ni blizu prvog cetvrti.... a ne to sam ja sanjao pusti cetvrti (reko mi je Serj u snu da ce im to biti najbolji album to sada) a: bobo ajde zakazi mi koncert :?
June 19, 200322 yr comment_224579 "]a: a: upravo o tome i pricam... o cemu ti pricas :? kada cemo ponovo zeljanicu da jedemo ! PS i paradajz sa sirom !
June 20, 200322 yr comment_225428 Jste prvi je biblija, drugi mi je po kvalitetu dobar kao i prvi, ali steal, nekako mi je dosadan, osim par pesama, ali to su ionako pesme koje nisu mogle da udju na toxicity, tako da verujem da ce sledeci album biti mnogo bolji, ma nije da verujem nego sigurno
June 21, 200322 yr comment_225640 Jste prvi je biblija, drugi mi je po kvalitetu dobar kao i prvi, ali steal, nekako mi je dosadan, osim par pesama, ali to su ionako pesme koje nisu mogle da udju na toxicity, tako da verujem da ce sledeci album biti mnogo bolji, ma nije da verujem nego sigurno Bas steal nije dosadan.
June 25, 200322 yr comment_227860 Slazem se. Slusao sam neoliko njihovih pesama i ne mogu reci da su losi ali... to je ipak nu metal i nervira meeeeeeeee
June 25, 200322 yr comment_227934 Sta je ovo, sve se neki Black/Death metalci javljaju na Nu topicima! I jos na SOAD temi!!!!!! Ma.... izgleda da im Nu ulazi pod kozu, samo nece da priznaju!!!!! Promena je vec pocela.... a: