October 16, 200519 yr comment_928593 Pricali smo o kvalitetu cinela, a ne o kvalitetu sviranja. Mogao je tako bilo ko da se nadoveze i kaze da iako nije bubnjar, misli da moze da kaze da se bulje bolje pomeraju kvalitetom punjene zaprske sa protivavioncem 12,7mm, domace proizvodnje i cetkicom za zube sa titanijumskom drskom i uranijumskim gelom za kosu, nego kvalitetom cinela... Skroz glup komentar... blah e ortak nisi ni duhovit. pricao si kako su jedne cinele sranje a druge pomeraju bulju a meni je tuzno sto se clanovi demo bendova toliko frljaju sa opremom umesto da se vise pozabave kreativnim radom i poboljsavanjem svoje vestine.
October 16, 200519 yr comment_928610 daron i lead pevanje su dva ne povezana pojma jedino moze ko backup da peva...ona pesma old school hollywood je najveci shit svih vremena...
October 17, 200519 yr comment_929183 e ortak nisi ni duhovit. pricao si kako su jedne cinele sranje a druge pomeraju bulju a meni je tuzno sto se clanovi demo bendova toliko frljaju sa opremom umesto da se vise pozabave kreativnim radom i poboljsavanjem svoje vestine. apsolutno se slazem neko je nalozio darona da ume da peva sa ovim se vec ne slazem.
October 17, 200519 yr comment_929190 90% njihovih pesama su tralala da ali braaaate....ova je onda tralalalala preterali su
October 17, 200519 yr comment_929327 hahahah daronovo pevanje zvuchi kao 12ogodishnji dijabetichar koji ima problema sa redovnim unoshenjem insulina
October 17, 200519 yr comment_929403 ima gay glasic, ali ume da peva, mislite li da je lako izboriti se cak i za mesto back vokala kada si sa Serjom u bendu...i don't think so.
October 18, 200519 yr comment_929958 e ortak nisi ni duhovit. pricao si kako su jedne cinele sranje a druge pomeraju bulju a meni je tuzno sto se clanovi demo bendova toliko frljaju sa opremom umesto da se vise pozabave kreativnim radom i poboljsavanjem svoje vestine. Ovaj amandman se definitivno usvaja...
October 18, 200519 yr comment_930078 SOAD je postao pop. Ko shisha Darona, sada cu i ja da pJevam sa Slipknotom ali na Mile Kitic nacin... "Ako si ti pJet pJet pJet.. aaaa... Ja sam bolan sest sest sest.. aaaa... Kako li je biti jeretiK? Aaa aaa aa" *aaaa = zavijanje na >>Grand Show<< (copyright)!
October 18, 200519 yr comment_930221 ivane, ne skrnavi slipknot... ja nisam rekao da daron ne zna da peva, samo kazem da prirodno ima faggy glasic i usao je u vrstu muzike gde tom glasicu nije mesto...mislim da bi se dobro snasao sa ivanom u grandu...
October 19, 200519 yr comment_931230 ja nisam rekao da daron ne zna da peva, samo kazem da prirodno ima faggy glasic i usao je u vrstu muzike gde tom glasicu nije mesto da nije prva dva albuma pomislio bih da se projebao do vrha...klasican grand
October 19, 200519 yr comment_931281 MTV Europe Music awards 2005 Best Alternative Beck Bloc Party Goldfrapp System Of A Down The White Stripes divota
October 19, 200519 yr comment_931310 SYSTEM OF A DOWN Bassist Collaborates With WU-TANG CLAN's RZA, GZA