January 29, 201213 yr comment_2467347 Cigare poskupele od skoro, stripovi poskupeli još pre 2 godine, na paketu telenor mreže 1 dinar poruka sad mi je 3 i po dinara, i kako za boga miloga da kupim strip, a da imam barem za cigare eto, a treba otići upiti neko pivo Sećam se nekad kako sam skakao na noge u 7 ujutro i trčao na trafiku da uzmem na vreme Dilana i Politikin Zabavnik dok su bili jeftiniji...
February 1, 201213 yr comment_2469555 Cigare poskupele od skoro, stripovi poskupeli još pre 2 godine, na paketu telenor mreže 1 dinar poruka sad mi je 3 i po dinara, i kako za boga miloga da kupim strip, a da imam barem za cigare eto, a treba otići upiti neko pivo Sećam se nekad kako sam skakao na noge u 7 ujutro i trčao na trafiku da uzmem na vreme Dilana i Politikin Zabavnik dok su bili jeftiniji... Znaci da su ti sada bitnije cigare i pivo od stripova. Kad ti se stripovi popnu na ljestvici proriteta, onda ces pare trositi na njih, a na na ovo prvo. Nema tu nikakve mudrosti.
February 2, 201213 yr comment_2469723 Kako su mi retardirane ove naslovnice za DD bookove, strašno. Elem, večeras ću posle dužeg vremena da sednem za komp i naručim nekih 50ak VČ-a, nije osvežena kolekcija odavno xD
February 4, 201213 yr comment_2471673 Petanestog februara iz štampe izlazi nova knjiga Komikovog "Prvog izbora". Sa velikim ponosom predstavljamo kultno ostvarenje Danijela Klouvsa (Daniel Clowes), grafički roman Svet duhova, najcenjenije i najuspešnije Klouvsovo delo, najprodavaniju knjigu u istoriji Fantagraphics-a iz Sijetla, koja je prevedena na više jezika i koja je obeležila čitavu deceniju. Prema ovom romanu 2001. je snimljen i oskarom nagrađeni film u režiji Terija Zvigofa sa Torom Berč, Skarlet Johanson, Stivom Busemijem i drugim. Takođe, naše izdanje dopunjeno je sa 16 strana novih tabli stripa, ilustracija, crteža, neobjavljenih skica, reklama... Danijel Klouvs - SVET DUHOVA Prevod: Vuk Marković Strana: 96 Štampa: duoton/kolor Povez: tvrdi Tiraž: 500 primeraka Cena: Promotivna cena 900 dinara
February 4, 201213 yr comment_2472042 Jebo miša, 645 Zagora ukupno u kolekciji, jedva da sam na pola svih izdanja
February 7, 201213 yr comment_2473520 Ko nije video, a fan je DC-a, neka obavezno pogleda. Najbolja rant parodija ikad! Sa odličnom poentom i super glumcima pride. http://www.youtube.com/watch?v=0PlwDbSYicM
February 8, 201213 yr comment_2474195 ima li neko link za sken te cuvene dd epizode "dugacak pozdrav"? efenberze, u tebe gledam. bas me zanima, ovaj "nastavak" je... emotivan
February 8, 201213 yr comment_2474201 Ево матори: http://rapidshare.com/files/260461158/Dylan_Dog_-_074_-_SD_008_-_Dugacki_pozdrav__scan_obrada_Sherlock_.cbr