August 20, 20159 yr comment_2851113 Треба ми хитно жиро-рачун од ВЧ. Наручио пар ствари и лепо их замолио да ми доставе жр јер нисам сто година наручивао, а господа ми одговори после недељу дана како је колега имао техничке сметње и опет ми не доставе број већ само износ који треба да уплатим. Ај, ако неко зна нека баци овде, па да скокнем до неке банке или поште до 19ч и то одрадим. Meni su poslali uplatnicu zajedno sa paketom zadnji put kad sam narucivao od njih.
August 20, 20159 yr comment_2851132 Наручио сам ја већи пакет, па је овога пута морало по принципу платиш-добијеш.
August 27, 20159 yr comment_2852379 Ja sam i ovu uplatio, batalio sam bonelije skoro skroz pa stižem ostalo da ispratim
September 1, 20159 yr comment_2853994 Evo malo najava za (i kod nas) najavljeni Morgan Lost. Ako se dobro sjećam, Phoenix je najavio izdavanje, ali onda se (valjda) ispostavilo da ih je neko (Darkwood?) preduhitrio. Kako god, nadam se da će krenuti kod nas, vrlo zanimljivo izgleda (meni lično najzanimljivije od novijih serijala), posebno za jedan Boneli. I da, štampaće se samo u tri boje, tj. crno-bijelo + crvena.
September 1, 20159 yr comment_2853999 I meni, još kad su se prvi privjui pojavili i kad je Phoenix najavio izdavanje, mislim da smo ti i ja komentarisali ovdje. Stvarno jedva čekam da vidim!
September 2, 20159 yr comment_2854142 Bas me zanima koliki tiraz i kakvu prolaznost kod citalaca ima ovaj "domaci" Alan Ford, mislim na ovu seriju iz prethodnog posta. Vidim da pise da je broj 146, sto svakako nije malo, ako izlazi jednom u mjesecu. Njih mislim da izdaje onaj Robert Coban, odnosno ta njegova novinska kompanija. Znate li nekoga ko kupuje ovo redovno?
September 2, 20159 yr comment_2854179 Bolji je papir, veci je format i u celofanu je. Cenu su podigli zbog toga, ali u principu price su trt mrt. Prestao sam kupovati, poslednji sam junski kupio.
September 8, 20159 yr comment_2855697 Danas je Gianfranco Manfredi najavio kako radi na novoj priči Magičnog Vjetra koja će se sastojati od četiri epizode, a sve će ih crtati Darko Perović.
September 8, 20159 yr comment_2855800 Ово ће Либелус вероватно да објави. У сваком случају, мени недоступно.
September 8, 20159 yr comment_2855809 Jbg, nekad će biti dostupno, samo nek se radi. Ni ja Libelus ne kupujem.