Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.2k
  • Views 109.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest Administrator
    Guest Administrator

Ljudi koji se pirsinguju ili traze paznju ili imaju neki poremecaj licnosti

• Генеральный
    Генеральный

нећеш валда да бушиш усну ко гејчина нека распала   надам се да сам ти помого

• tela odbijaju strana tela jer tela znaju da stranim telima nije mesto u telima... vlasnici tela ne.   nikada mi neće biti jasno zašto je nekima lepo da im gvožđurija visi sa nekog dela tela... po mo

comment_2497390

Прошетаћу ових дана мало по тим студијима, па ћу да се распитам. Је л' препоручујете неки посебно?

Heaven and Hell u Cika Ljubinoj je super, meni su busili usnu sa strane i nisam ni jednom imala nikakav problem,ako zanemarimo one kretenske momente ujedanja za usnu dok jedes. I nista ne krvari, i ne boli, a mislim i da ne kosta nesto previse:)

comment_2497413

Па, може нерв да се сјебе и да ти скроз падне обрва. Наравно, ретко се дешава, али опет не бих ризиковао.

Svuda moze nerv da ti se sjebe. Sve zavisi kako ti probuse. Oni, naravno, znaju kuda se koji nerv pruza, al' zapravo tu i nema nekih pravila, tako da za svako mesto postoji rizik. Meni je pirsing na obrvi bio strasno blizu nerva i svaki put kad ga malo cimnem, to je znalo da otekne i da se upali. Al' hej, ako ti se i to desi opet mozes da skines mindjusu. Nisu to sad neke strasne posledice. :D

comment_2497459

То је и мени исто пало на памет. Ортак је бушио (додуше у САД), и каже да му ништа није било. Тј, није га ни болело ни ништа. Једино је код тога зајебано одржавање у почетку.

• Author
comment_2497576

Jezik boli vrlo specificno - bol jeste ostar ali je nekako 'povrsinski' tj ne usere te ko da ti buse tako pipav deo tela vec je vrlo slab :da:

Sto se ispiranja tice to se ne preporucuje (ako mislite na one oralne rastvore), osim muckanja kombinacije kamilice, zalfije i kantariona.

• Author
comment_2497702

Ne ispira se ni za usnu :confused: Mislim ne preporucuje se. Kao sto se ni antibiotici ne daju posle svake intevencije (npr neki debili to prepisuju posle ciscenja desni, jer malo kvaris) :da:

Generalno ili slani rastvor ili taj caj kombo :D

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 months later...

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.