Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Па, може нерв да се сјебе и да ти скроз падне обрва. Наравно, ретко се дешава, али опет не бих ризиковао.

• Replies 1.2k
  • Views 112.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest Administrator
    Guest Administrator

Ljudi koji se pirsinguju ili traze paznju ili imaju neki poremecaj licnosti

• Генеральный
    Генеральный

нећеш валда да бушиш усну ко гејчина нека распала   надам се да сам ти помого

• tela odbijaju strana tela jer tela znaju da stranim telima nije mesto u telima... vlasnici tela ne.   nikada mi neće biti jasno zašto je nekima lepo da im gvožđurija visi sa nekog dela tela... po mo

Koliko sam ja čula, to je mit. :)

Video si da sam ja živa i zdrava. :D

Naravno, MV/DF će me hajlajtovati ako grešim. :zuba:

Tako ti ja oblacim duks sa tesnom kragnom i onako svojski povucem preko glave i yaboravim da imam pirs na obrvi....

Malo je krvarilo, rupica se pomerila na dole, ali je brzo zaraslo i posle je bilo sve ok. I sad je. To se desilo pre 10 godina. :da:

Ja sam dva puta zakačila peškirom i iščupala minđušu. Usrala sam se, više nikad nisam nosila tu minđušu. Sreca, nista mi se nije sjebalo. :)

• Author

Da bi se nerv sjebao sjebavanjem mindjuse morala bi da prolazi izmedju kosti i nerva :D A posto nije tako nema brige :da:

Naravno moze da vas sjebe onaj ko busi...

Naravno moze da vas jebe onaj ko busi...

Naravno.

Прошетаћу ових дана мало по тим студијима, па ћу да се распитам. Је л' препоручујете неки посебно?

Heaven and Hell u Cika Ljubinoj je super, meni su busili usnu sa strane i nisam ni jednom imala nikakav problem,ako zanemarimo one kretenske momente ujedanja za usnu dok jedes. I nista ne krvari, i ne boli, a mislim i da ne kosta nesto previse:)

Па, може нерв да се сјебе и да ти скроз падне обрва. Наравно, ретко се дешава, али опет не бих ризиковао.

Svuda moze nerv da ti se sjebe. Sve zavisi kako ti probuse. Oni, naravno, znaju kuda se koji nerv pruza, al' zapravo tu i nema nekih pravila, tako da za svako mesto postoji rizik. Meni je pirsing na obrvi bio strasno blizu nerva i svaki put kad ga malo cimnem, to je znalo da otekne i da se upali. Al' hej, ako ti se i to desi opet mozes da skines mindjusu. Nisu to sad neke strasne posledice. :D

Razmisljam da busim i jezik ovih dana, jel zna neko koliko to boli?xD posto su mi ljudi davali razlicite odgovore...

То је и мени исто пало на памет. Ортак је бушио (додуше у САД), и каже да му ништа није било. Тј, није га ни болело ни ништа. Једино је код тога зајебано одржавање у почетку.

da da, kad otekne, ne mozes da jedes skoro nista, ispiranje svim i svacim, i to smara i traje...

• Author

Jezik boli vrlo specificno - bol jeste ostar ali je nekako 'povrsinski' tj ne usere te ko da ti buse tako pipav deo tela vec je vrlo slab :da:

Sto se ispiranja tice to se ne preporucuje (ako mislite na one oralne rastvore), osim muckanja kombinacije kamilice, zalfije i kantariona.

stvaarno? ja sam mislila da moras da buckas onaj ozosept po ustima, kao za usnu...pa super, bar necu opet prolaziti kroz to :mrgreen:

• Author

Ne ispira se ni za usnu :confused: Mislim ne preporucuje se. Kao sto se ni antibiotici ne daju posle svake intevencije (npr neki debili to prepisuju posle ciscenja desni, jer malo kvaris) :da:

Generalno ili slani rastvor ili taj caj kombo :D

meni ovi rekose da ispiram ozoseptom, ja sam ispirala, doduse ne mesec dana, jer bi mi se u tom slucaju verovatno raspala usta, ali neke dve nedelje, sigurno...

Edited by neonskacrna

• Author

Znam.

Pogledaj prvi post na temi pa ces videti da smo jos pre tipa 5 godina apsolvirali da se ne radi sve kako ti kazu :haha:

Hidrogen, ozosept i sl dezinfikuju ali i usporavaju zarastanje + nisu potrebni.

Pa da...mislim mesec dana tog ispiranja hidrogenom u uslovima coveka koji odrzava licnu higijenu je previse, ali prvih par dana je okej..

• 2 weeks later...

Zna neko gde u BG mogu da nadjem crveni pirs za usnu? U sindjelu nema -.-

Погледај у Сремској. Она продавница тачно испод Феликса, на самом улазу у улицу. Поред Пума радње.

e, kul, svraticu posle :) posto moram da promenim sipkicu, ova je predugacka, a crvena mi deluje totalno kul:)) dankeshn :pivopije:

• 2 months later...
  • 2 months later...

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.