Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1437754

a nije ni sjajan rekao bih.sto se mene tice vise mi se svideo prvi album i to zbog brutalnog zvuka gitare,nesto kao brutal thrash,sada je zvuk suvise u nekom retro fazonu sto je odavno vec izlizano(mada ima i dobrih primera).za pesme se moze reci da su kao i ranije,brze,ali i na momente melodicne,narocito solaze.jedino sto mi se i na proslom nije svidjalo je vokal.mislim da lik pokusava da kopira nekoga,ali ne mogu da se setim koga.dosadni,tipican thrasherski vokal koji slusam vise od pola zivota.malo varijacija u vokalu ne bi bilo na odmet.

• 4 weeks later...
comment_1465366

Баците поглед овде на омот првог албума и реците ми да ли је лобања с врха лога мазнута са "Infernal Overkill". Ја бих рекао да јесте.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • Author
comment_1485661

Podobra thrasherica. Slozio bih se otrpilike sas Goxya...brutality out, melody in. Doduse, po zvuku su slicni, sada je malko chistija situacija mozda..glas jos uvek isti. Ima kul delova, najbolje pesme: Deathstrike Command i Screams From The Holocaust(uberkul intro+dobar prelax leading into jebacki thrash riff...koj ces moj vise?). U principu posle par preslusavanja vec malo davi..al kod god mi se prislusa neka oldschoolerska thrasherica..i ovo ce naci put ka listi : )

7/10

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
comment_1554671

Ja imam samo We will destroy... od ovih momaka, kidaju svojski. Mislim da je Dekapitator bend ciji se omoti najbolje uklapaju sa muzikom. Mislim, kada vidis nabildovanog baju sa maskom dzelata kako sa jednom rukom mase buzdovanom, a sa drugom puca iz sarca odma znas sta da ocekuje od muzike :)

• 2 years later...