Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.1k
  • Views 107.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bata Trokrilni
    Bata Trokrilni

Ništa posebno album. OK, vratili su se nekom svom starom zvuku, njihova odluka, ali to nije moj ukus. Napravili su donekle iskorak ka tome na prošlom albumu, ali je tamo bar bio Demon Sweeny Todd, koj

• Huh...

comment_1018585

Pa omiljeni bend mi je Mercyful Fate, a tu su još i Maiden, 'Tallica, Megadeth, Sabbath+svi Heavy bendovi (sad sam k'o curica)!!! Jebiga, heavy uvijek u srcu!!! Nego, ako te još nešto zanima, pređi na private, da ne gnjavimo ljude ovdje!!!!

comment_1025006

E pa fanovi Saxon-a, idemo, opet mobilizacija!!!

S obzirom da su legende iz Legacy Promotion ugovorile koncert Blind Guardian u BG-u u oktobru icon_rockdevil.gif , glasanje je ponovo resetovano...

Dakle:

http://www.legacy-promotion.net

I glasajte za Saxon!!! violent.gificon_biggrin.gif

Kao što vidite, to glasanje nije bezveze, jer upravo je Blind Guardian bio prvi u prethodnom ciklusu glasanja... icon_da.gif

Edited by crusader84

comment_1026151
E pa fanovi Saxon-a, idemo, opet mobilizacija!!!

S obzirom da su legende iz Legacy Promotion ugovorile koncert Blind Guardian u BG-u u oktobru icon_rockdevil.gif , glasanje je ponovo resetovano...

Dakle:

http://www.legacy-promotion.net

I glasajte za Saxon!!! violent.gificon_biggrin.gif

Kao što vidite, to glasanje nije bezveze, jer upravo je Blind Guardian bio prvi u prethodnom ciklusu glasanja... icon_da.gif

U pichku materinu shto su legende...ugovaraju koncert za jebeni SKC violent.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gif

Bolje neka pobedi neko drugi u glasanju ja cu Saxon ipak da idem da gledam negde van Srbije u nekoj normalnoj dvorani a ne u nekom budzhaku gde ce vishe ljudi ostati napolju....

comment_1027175

To je tvoj izbor! Ne moraš da pljuješ i po ovo malo sirotinje što imamo! Da samo znaš gdje sam ja gledao Saxon, pa nisam prigovorio ni najmanju sitnicu! Tebi je izgleda više stalo do nekih drugih stvari, a ne do koncerta!

• 2 weeks later...