January 27, 200520 yr comment_672799 Hmmm... prvo što imam da kažem (znam da će te se smejati) ali oni tripuju da su metalci. Ja sam uvek smatrao da je to hard rock. Mada to je ovde manje bitno... nego da li bi mi neko znao reći - zašto su na svim njihovim "best of" kompilacijama izostavljene pesme iz 90-ih? Mislim, "Unleash the Beast" mi je omiljeni album a "Cut Out The Disease" fav. pesma. "Metalhead" je takođe zakon, pogotovo "Sea Of Life". Što se ostalih dobrih pesama tiče, tu su "Ministry Of Fools", "Wheels Of Steel", "The Preacher", "Forever Free", "Princess Of The Night", pa stara dobra klasika "Power & The Glory", onda "Light In The Sky" (koja me na neki čudan način podseća na "Sun And Steel" od Maidena..), "Solid Ball Of Rock", "Killing Ground" itd. mogao bi do sutra da nabrajam... Nego, je li tačno da su oni bili u BG u Julu 2003? Izvinite za moju brbljivost, ja tek došao na ovaj sajt, pa shvatate... to je još jer kome god ispred trga da kažem "Saxon", "Accept", "Savatage" itd. oni će ono u fazonu "šta je to, je li to nešto što se maže na hleb?" Šta dalje da kažem, tako je to danas... Edited January 27, 200520 yr by Vule iz Kule
January 27, 200520 yr comment_672870 Saxon su poslednji put u Beogradu svirali 1984 godiene. Oni jesu Heavy Metal bend i stvarno neznam sta ti bi da onako odvalis ali precicemo preko toga posto si nov.
January 27, 200520 yr comment_672876 Saxon su poslednji put u Beogradu svirali 1984 godiene. Oni jesu Heavy Metal bend i stvarno neznam sta ti bi da onako odvalis ali precicemo preko toga posto si nov. Čuj, nemoj sad sa omalovažavanjem da gledaš na mene zato što sam rekao da nisu HM. Za mene HM su Maiden, Priest, Accept i tako to, a muzika Saxona je bliža definiciji hard rocka... zato... pogledaj realno i ne budi bezobrazan. Edited January 27, 200520 yr by Vule iz Kule
January 27, 200520 yr comment_673010 Bez omalovazavanja SAXON jesu HEAVY METAL i to njegov zachetnik,fundament...
January 28, 200520 yr comment_673286 Čuj, nemoj sad sa omalovažavanjem da gledaš na mene zato što sam rekao da nisu HM. Za mene HM su Maiden, Priest, Accept i tako to, a muzika Saxona je bliža definiciji hard rocka... zato... pogledaj realno i ne budi bezobrazan. A ti poslusaj malo bolje Saxon i Maiden rifologiju,ritmove...pa ces dobiti poprilicno slican zvuk. Po kom osnovu ti zakljucujes sta je HM. a sta nije ?
January 28, 200520 yr comment_673496 Mozda prvi album saxona vuce na kard rock i denim and leather... kako godine prolaze sve su tvrdji i tvrdji... mogu reci da su jedno od osnivaca heavy metala i imaju albume koji su cist heavy metal. Ja saxonce delim na tri dela: 1.1979-1989 2.1990-1995 3.1997-? Mislim da saxon nije bio 84` vec 83`. Pokazivao mi je jadan lik kartu. Zna li mozda neko vise o tom interesantnom dogadjaju? Mozda su dolazili i posle toga....zamislite promocija albuma "crussader"
January 28, 200520 yr comment_674170 Bez omalovazavanja SAXON jesu HEAVY METAL i to njegov zachetnik,fundament... Jašta! Pa što bi ih ja inače slušao!?
February 10, 200520 yr comment_693016 Sa Deaksziget.-a... At this point we have no officially confirmed Sziget artists. Nonetheless, every year we put together our highly accurate unofficial list. And in fact we already have one known performer: after last year's cancelled concert, Saxon has been scheduled to play at this year's Sziget.
February 10, 200520 yr comment_693040 Čuj, nemoj sad sa omalovažavanjem da gledaš na mene zato što sam rekao da nisu HM. Za mene HM su Maiden, Priest, Accept i tako to, a muzika Saxona je bliža definiciji hard rocka... zato... pogledaj realno i ne budi bezobrazan. Saxon jeste HM - kraj price..... At this point we have no officially confirmed Sziget artists. Nonetheless, every year we put together our highly accurate unofficial list. And in fact we already have one known performer: after last year's cancelled concert, Saxon has been scheduled to play at this year's Sziget. lepo,lepo bice ih fino cuti mada ih ja ne volim nista posebno.... Edited February 10, 200520 yr by shock!
February 10, 200520 yr comment_694062 Ako albumi kao sto su npr. rock the nations, distiny, solid ball of rock, forever free, dogs of war, unleash the beast nisu cist heavy metal onda ne znam sta je prava heavy muzika
February 11, 200520 yr comment_694986 Па, добро, неки од тих албума баш и нису, а опет неки су баш БАШ прави хеви!
February 24, 200520 yr comment_711964 I vrsta vibratora Znači da sam umro, ne bih to znao! btw Saxon nešto pomerio datume turneje zato što je Biffu izbio požar u kući!
February 25, 200520 yr comment_712428 I vrsta vibratora Idu na Sziget,sviraju na vibratoru Edited February 25, 200520 yr by Zakk Fade To Black
March 14, 200520 yr comment_734828 ako nekome neshto znachi, Saxon ce svirati u Varni (Bugarska) treceg Juna 2005. ulaznice ce koshtati oko 16-18 leva (8 ili 9 evra).
March 15, 200520 yr comment_735707 Пих, исот тако си ми могао рећи да ће свирати у Истанбулу или Атини. Слична раздаљина.
March 15, 200520 yr comment_735803 Ako albumi kao sto su npr. rock the nations, distiny, solid ball of rock, forever free, dogs of war, unleash the beast nisu cist heavy metal onda ne znam sta je prava heavy muzika Pa "Solid ball of rock" bas i nije heavy album.Pesma Solid Ball Of Rock bi se po atmosferi mogla meriti sa svakom Cindarella,Twisted Sister ili Lynch Mob pesmom iz tog perioda,a oni bas i nisu heavy bendove.Naravno,to ne znaci da pesma nije dobra,naprotiv,odlicna je kao i ceo album.
March 15, 200520 yr comment_736273 Пих, исот тако си ми могао рећи да ће свирати у Истанбулу или Атини. Слична раздаљина. pa ja sam zato i napisao - ako nekome neshto znachi. a i nije isto. za bugarsku ti ne treba viza, ni neka velika kinta, plus, razdaljina uopste nije ista.
March 16, 200520 yr comment_738110 pa ja sam zato i napisao - ako nekome neshto znachi. a i nije isto. za bugarsku ti ne treba viza, ni neka velika kinta, plus, razdaljina uopste nije ista. Ма, је л' да. Знаш ли ти где је Варна? Треба целу Бугарску прећи. Добро, не треба толико пара као за Грчку или Турску, али ја тешко да бих отишао у Македонију да их гледам, а камо ли чак на Црно море.
March 17, 200520 yr comment_738360 pa jeste, ali znas, nije Srbija samo Beograd. o tome je rec. ako si iz beograda, tebi je blize Skopje nego Budimpeshta (dobro, ili skoro jednako udaljeno), Sofija jednako udaljena, a opet tzv.Beogradjani ce uvek da odu u budimpestu. sto su vec neke druge stvari nevezane za temu. Meni, iz Nisha, skroz je svejedno ishao ja u Budimpestu ili Varnu. Razdaljina ista.
March 17, 200520 yr comment_738435 Кад смо већ код тога, ја бих радије ишао у Бугарску. Причаш српски и разумеју те, а јефтиније је не зна се.