Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Čovječe, pa ima nas svuda!!!! Šteta što nisi bio u BL ekipi kad smo išli nakoncert u Zagreb!!!! Garantujem ti da bi to pamtio čitav život!!!!!!

• Replies 1.1k
  • Views 109.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bata Trokrilni
    Bata Trokrilni

Ništa posebno album. OK, vratili su se nekom svom starom zvuku, njihova odluka, ali to nije moj ukus. Napravili su donekle iskorak ka tome na prošlom albumu, ali je tamo bar bio Demon Sweeny Todd, koj

• Huh...

Jebi ga ceo zivot sam ja van te cele metalske price ,a na yu metalu blejim od skoro, i necu se smiriti dok ne postanem Lord Of Metal....Sta jos slusas od heavija mozda nam se za jos nesto poklope ukusi... pivopije.gif

Pa omiljeni bend mi je Mercyful Fate, a tu su još i Maiden, 'Tallica, Megadeth, Sabbath+svi Heavy bendovi (sad sam k'o curica)!!! Jebiga, heavy uvijek u srcu!!! Nego, ako te još nešto zanima, pređi na private, da ne gnjavimo ljude ovdje!!!!

El mogu negde da se nabave slike ili neki vido materijal grupe Saxon sa koncerta u Beogradu 83` ?

E vidiš, to sam i ja imao namjeru pitati! Zaista bi bilo lijepo to posjedovati!

E Vlad izvini sto ti ne odgovaram nesto mi se baguje komp nece da salje pm,ne znam sto ( jebem ti net ) violent.gif ,da ne bude da sam te iskulirao!P.S.Dobar ti Avatar laugh.gif

Thanx! I ja imam problema sa slanjem privatnih poruka!!! Pokušaj mi poslati mail!

E pa fanovi Saxon-a, idemo, opet mobilizacija!!!

S obzirom da su legende iz Legacy Promotion ugovorile koncert Blind Guardian u BG-u u oktobru icon_rockdevil.gif , glasanje je ponovo resetovano...

Dakle:

http://www.legacy-promotion.net

I glasajte za Saxon!!! violent.gificon_biggrin.gif

Kao što vidite, to glasanje nije bezveze, jer upravo je Blind Guardian bio prvi u prethodnom ciklusu glasanja... icon_da.gif

Edited by crusader84

Ako budu imali dovoljno glasova mart 2007-e ne gine!

Poz.

Frubi ti si strava lik predviđaš koncerte godinama unapred i to u Srbiji icon_smile.gif

Nemo' da kenjate mnogo nego glasajte tamo! icon_mrgreen.gif

Glasao sam! Nažalost, opet se gomila fura na Ćamelot!

icon_smile.gif

Saxon ce pobediti ima da glasam na 200 razlicitih kompjutera ako treba!!!Jos nisam prezalio Helloween...Necu da dodju na exit ocu sada,odmah sada odmah!!!! icon_mad.gif

E pa fanovi Saxon-a, idemo, opet mobilizacija!!!

S obzirom da su legende iz Legacy Promotion ugovorile koncert Blind Guardian u BG-u u oktobru icon_rockdevil.gif , glasanje je ponovo resetovano...

Dakle:

http://www.legacy-promotion.net

I glasajte za Saxon!!! violent.gificon_biggrin.gif

Kao što vidite, to glasanje nije bezveze, jer upravo je Blind Guardian bio prvi u prethodnom ciklusu glasanja... icon_da.gif

U pichku materinu shto su legende...ugovaraju koncert za jebeni SKC violent.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gif

Bolje neka pobedi neko drugi u glasanju ja cu Saxon ipak da idem da gledam negde van Srbije u nekoj normalnoj dvorani a ne u nekom budzhaku gde ce vishe ljudi ostati napolju....

To je tvoj izbor! Ne moraš da pljuješ i po ovo malo sirotinje što imamo! Da samo znaš gdje sam ja gledao Saxon, pa nisam prigovorio ni najmanju sitnicu! Tebi je izgleda više stalo do nekih drugih stvari, a ne do koncerta!

Frubi ti si strava lik predviđaš koncerte godinama unapred i to u Srbiji icon_smile.gif

Pa nisam ja kriv, tada idu na turneju pa oce i kod nas da sviraju. Videcemo vec...

Ima vremena polako icon_smile.gif, dosta je za ovu godinu :)hehehe.

Koje po vama pesme imaju najbolji text od saxona ?

Koje po vama pesme imaju najbolji text od saxona ?

Hmm Crusader,Solid Ball Of Rock,20,000 Ft i Conquistador...samo neki od textova...

Broken heroes

Conquistador, Unleash The Best i naravno Denim And Leather!

icon_smile.gif

circle of light i overture in B-minor refuge

• 2 weeks later...

Jutros sam dosao na posao sa strashnim mamurlukom. Sjetio sam se da sam juce downloadovao prvi Saxon, pa rek'o da ga poslusam. Odlicno je sjeo na mamurluk. Skoro ko ovo pivo sto ga sad pijem.