Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.6k
  • Views 130.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jednom sam slusao ovaj bend na sahrani (pre skoro 10 godina), poceo sam se smejati, nemam pojma zasto, pa sam je morao napustiti.   Muzika se savrseno poklopila sa atmosferom, babe su narikale, kao

• Fapril ethereal
    Fapril ethereal

• Aces High
    Aces High

Opa mico, cepaj. Thanks Talvi...   Sa Ifoldera se skida tako sto kliknete na "сюда" i onda vam izbaci vise linkova, izaberete jedan (uglavnom prvi) i onda cekate 30 sekunda pa skidate...

comment_2588197

Луди сте. Ево, приводи ми се албум крају и могу рећи да је изврстан. Држи ме све време, има феноменалних деоница, све је на месту. Можда су могли мало више на атмосферу да иду, али немам замерки.

comment_2588566

Луди сте. Ево, приводи ми се албум крају и могу рећи да је изврстан. Држи ме све време, има феноменалних деоница, све је на месту. Можда су могли мало више на атмосферу да иду, али немам замерки.

Moraš da shvatiš da se tvoj sud više ne smatra merodavnim, jer imaš pedeset albuma godine. ;)

comment_2588942

Imam srednje misljenje o novom albumu. Sve je na mestu, ali nikako ne uspeva da me spuca, kao sto uspevaju neki prethodni albumi. Slusace se jos naravno, nadam se da ce mi se malo poboljsati misljenje.

comment_2588997

Нема шта претерано додавати, Јаре и Талви су рекли како стоје ствари, олд скул, кида, емоција је и даље присутна, сваки дан га обрнем барем једанпут мада једно морам признати, а то је да има мали недостатак идеја које су спичкали на перфекцију звану "The Barghest O’ Whitby" и онда изгледа мало празно но то свакако није.

Баш гледам који су фаворити али ми нешто не иде издвајање. Ова песма има онај део, она песма овај део који изува, тако да је албум у целини више од просека. Мајстори се држе и после 20 година каријере проповедања дума...

comment_2589006

hajlajtovi su the poorest waltz - aronovo viseglasje tu. endi je inace skrst na solazama a ovde je opalio jedan lep lid, temu cak, u fazonu katatonije i starog saturnusa

slusala se i nova anatema - sjajan ebow solo na kraju like a perpetual funeral

istoimena mirise na stare dane i fidbekovi podsecaju na anatemin pentekost, mejden harmonije pred kraj

hail odysseus podseca na light at the end of the world istoimenu, taj istorijski nacin pricanja price i ima i mali return to the beautiful fazon sa dreadfula.

abandoned as christ prava brajdovska, super su horovi i onaj krajnji "where was god when i most needed him"

comment_2589166

bas jedan tezak album, dusu dao za slusanje po ovoj kisi. na jedno slusanje mi deluje kao da su odrzali kvalitet, sto mi se jako svidja, a verujem da ce se utisak samo popraviti. favoriti na prvu The Poorest Waltz i Like a Perpetual Funeral. inace svaka nosi dobre momente, samo ce trebati jos par slusanja da se oni iskristalisu i da se da konacna ocena, ali za sada jako dobro.

comment_2589316
стандардни МДБ

Mislim da je ovo ono što mi smeta. Ovaj album je tipični MDB iz dvadesetog veka, napisan, sklopljen, ima toka, ali me ne radi. Sve čuto toliko puta da znam napamet i na kraju mi zvuče kao neki bend koji njih kopira. U jednom trenutku sam začuo melodiju koja kao da je sišla sa prva dva Mourning Beloveth albuma koji su, je li, započeli sa solidnim uticajem Engleza u melodijama i razvili to u svom fazonu.

Na neki način jeste bolji od prethodnog albuma, sasvim sigurno i od onog pre njega, ali opet... Daću mu još vremena, ali se to nije pokazalao učinkovitim ni sa pomenutim albumima, tako da sumnjam da će ovde išta biti drugačije.

Najbolji deo albuma je definitivno ona gitarska melodija u "The Poorest Waltz".

Edited by Lou