Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 11.2k
  • Views 877.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sad cu sve da objasnim. Dead, Euronimus i Varg. Trojica norveskih tinejdzera ,iz bogatih porodica (sto nije ni cudno jer su norveske) ,izbaceni (ili napustili) srednje skole zbog opsteg neuklapanja

• Fapril ethereal
    Fapril ethereal

• Vozd Jovan Pogani
    Vozd Jovan Pogani

SLAVA ISUSU... OBRNUTOM NARAVNO...

comment_1968967
:) :) :)

Sta je smeshno?

Black metal/trance? Дајте препоруке.

Wolves in the Throne Room сам слушао, помените још нешто што ваља.

Ne trance elektronska muzika. Vec Trance denotes a variety of processes, techniques, modalities and states of mind, awareness and consciousness. Trance states may occur involuntarily and unbidden. Tako da nije samo Psychodelic Trance jedina tance muzika, svaka grupa koja ima izrazitu psihodeliju u sebi.

To sam ja neshto izmislio, tako jest palo mi je na pamet dok sam gledao Krallice uzivo ljudi upadnu u neki trans dok sviraju, a i ono ponavljanje rifova te prosto uvuche u muziku. Kao sto rekoh ranije na ovoj temi to je otprilike sve pochelo sa Weakling-om, koji su meshali black metal sa prog rockom iz 70ih koji je prepun psihodelije.

A onaj IXXI kako sam chuo iz one pesme nemaju veze sa Black metalom. Ako bash odete u ekstreme ovo je dark ambient/trance.

Edited by Lunar

comment_1968990
Pa i nemaju, osim činjenice da su black metal bend koji svira black metal većinu vremena.

Inače, smešno je što si napisao "USBM bend iz Amerike", pa čim je USBM, podrazumeva se da je iz Amerike :)

Vidish to nisam znao, greshka. A sto se tiche IXXI mislio sam na tu pesmu, na jutubu sam chuo josh neshto i ta jedna pesma se razlikuje od celog albuma. Ja sam pomislio da kad vec preporucuju Kuruzu album onda preporucuju grupu koja zapravo svira tu neku mehsavinu trensa i black metala. :D

Edited by Lunar

comment_1969272
Zagrada je usrala stvari :mhihi:

Dobar je novi Anaal Nathrakh, da ne kazem odlican. Kratko i jebitacno pakovanje, u rangu prethodnih albuma. Definitivno cu se ovome posvetiti u narednom periodu. Pored toga, cini mi se da i ovaj Horde of hell ima potencijala, slusao sam prvih nekoliko pjesama i dobro zvuci.

Slažem se sa svim rečenicama. (Uključujući i prvu) :)

Jedino mi je krivo što nema tekstova za AN. :( Mislim da bi doživljaj bio upotpunjeniji.

Edited by Brynhildr