Jump to content

Random BM diskusija [If You're a False, Don't Entry]


Zen

Recommended Posts

Pitanje za autora dokumentarca...

Naziv dokumentarca je Vidimo se u paklu...ok.

Rekao si da ce u dokumentarcu biti i svestenika SPC...ok.

A zar mislis da ce bilo koji svestenik SPC ( osim ako nije ubaceni mason , kakvih ima u SPC ) pristati da gostuje u dokumentarnom filmu koji se zove Vidimo se u paklu ???

A bicu i kontruktivan pa cu ti dati i jedan predlog bez obzira sa kolikom dozom pesimizma i podsmeha ja gledam na ceo tvoj poduhvat, jer ocigledno ne znas nista o srbskoj sceni....

nadji Atilu iz Hellera pa sa njim odradi nesto, jer oni muzicki nisu bili black ali tekstualno naravno da jesu jer sta su tekstovi tipa " dolazim do groba - stojim iznad krsta - svecu ti palim - grob cu ti razvalim " drugo nego black metal tekstovi i to radjeni pre vise od 20 godina...a time ces izbeci da se ovi mladji blackeri pljuju ko je prvi ko je drugi kad se zna da im je Atila tata.

Edited by Tomba La Bomba
  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

pa dobro ljudi, pustite coveka da uradi. Svaka tema o nekom kreativnom projektu se na kraju svede na to "mi znamo bolje". Ako mozete pomozite covi, lepo vas je pitao sta mu treba, osim 5 ljudi ostali su samo komentarisali "kako bi on trebao to da uradi". Ideja je odlicna i ja se iskreno nadam da ce autor izgurati film.

 

Nego, moje pitanje za autora je (posto smo kolege), koju ces opremu koristiti i da li je u pitanju ozbiljniji film sa budzetom ili neki budzet recimo televizijskog filma? Takodje, da li ce biti ukljucen narator i koliko ce po tvojoj proceni film trajati?

Edited by oNe

Share this post


Link to post
Share on other sites

@words of steel

ne,nisam ja to organizovao,mada bi voleo da jesam.ako je lik na forumu,neka me kontaktira.

 

@tomba la bomba

oce,veruj mi ucestvovace itekako.jer mnogi od njih(barem one koje znam)su veoma umesni u svojoj samopravednosti i "zabrinuti" su za mentalni uzgoj sledeceg narastaja pravoslavaca u ovoj drzavi.ne zbog toga sto hoce da ih privedu jebusu,vec zbog toga sto ce se od njihovih prihoda kupiti novi Opel. Slobodna misao je upravo stvar protiv koje se oni bore.

 

@oNe

Znas kako,za sad prema planovima Canon XL H1,u najgorem slucaju gomila trocipnih za coverage,sirokougaoni objektiv,standardna rasveta,72mm filteri,gomila bubica,Shake za compositing,Nuendo/CuBase platforma za dizajn zvuka.Film ima mali budzet jer sve u filmu je radjeno od fanova za fanove,tako da citaj otprilike guerilla filmmaking.Ali na to sam navikao,i radio sjajne projekte.Veoma sam svestan nekomercijane prilike posla,ali jebi ga ovo ne radim zbog love.Film ce biti ok 1h45m u integralnoj verziji,ali planiram da se napravi i directors cut koji ce biti postavljen za besplatan download na netu.Imace naraciju kao i geneologiju/hronologiju,kao i arhivski materijal.Over and out.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest Razbijač-NAAĆI

intervju sa Vozdom...

usred sume...

ima dobro da ispadne...

 

 

i znaš kako bi to ispalo?

Kad bi ga ovaj što pravi film pitao:

Jovane, što je uticalo na te da poćenš slušati black metal?

Jovan: SAMO SATANA

Filmađija: dobro Jovo, kakvo je bilo tvoje detinjstvo?

Jovan:SAMO SATANA

 

Neće od ovoga ništa da bude.Ovaj što oće da režira,samo sanja.Kakav je to režiser kad ide po forumu i raspituje se ovako.To se ide po klubovima,pitaju se muzićari,ćitaju se magazini,kopa se po vhs istoriji,a ne ovako.

 

Ma ovo je sigurno neki jaran Gojka i vožda pa oće ih promoviše.

  • Upvote 2
  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...