November 13, 201113 yr comment_2432165 Мени је и свирка сјајна била. Али, дефинитивна победа вечери је кад се после блејало на Калемегдану са њима и М.Р./The Stone екипом. Пијани Глад који залуђује њиховог бубњара = прајслес! meni najbolja zajebancija publike ikada na metal koncertu.a bilo nekih tridesetak ljudi.
November 14, 201113 yr comment_2432433 Po meni ubedljivo najjači certovi: Napalmi 2005 (Kada su počeli sa unchallenged hate i ono Barnijevo "boxovanje") Ophiolatry Krisiun mi se čini da je bio dosta tih (ili sam ogluveo gledajući ove ) A ni oni malo stariji nisu bili loši Benediction Delirious/Absurd Conflict/Desaster!!! Uopšteno oko koncerata... Mislim da je Srbija završila s njima, tj. šta je bilo-bilo... Ljude jednostavno ne zanima. Smatram da besparica nije najveći problem, postoji mali milion načina da zaradiš kintu za koncert, hiljadarku dnevno mož' uzeti kako voliš. Dakle prvo ide: 1."Odrastanje" pa tek 2. Besparica Evo i mog primera baš sa ovih fotki gore, mislim da je ostalo svega nekoliko ljudi koje i dalje viđam. Od ekipe sa kojom sam ja išao, pojma nemam šta je sada. Tamo negde od 2005 i tu negde do Legasija, bukvalno nas je bilo po 10-15 u ekipi. Sada, eventualno jedan jedini čovek, a i njega polako stiže nezainteresovanost (našao devojku, pa ono... ) Svi su šatro ozbiljni, sada su "prerasli" (a počeli da slušaju dj-eve i repere, eventualno neki rokić), valjda se sada osećaju cool, urbano i isti su kao svi ostali Tako da možda je i bolje da niko ne dolazi, da se ne brukamo sa 100-tinjak ljudi po nekim rupama, lepo skupiš pare, uzmneš godišnji i pravac inostranstvo...
November 14, 201113 yr comment_2432437 Nije to je drugi, prvi je bio sa Holy Moses i Fatal Embrace. Ja sam bio samo na drugom nažalost, vrh bilo.
November 14, 201113 yr comment_2432562 vidim da sre pricali od koncertima iz 2008. godine, a niste spomenuli najvece posle morbidi. pametnom dovoljno.
November 14, 201113 yr comment_2432570 Kakav lajnap za Pagan fest 2012 jebem li ti krvavicu: http://www.metalstorm.net/events/news_comments.php?news_id=15096&fb_source=message Do Beca i nazad moze za 50e busom. Treba razmisliti. Inace, pocetni line-up za Brutal Assault je vec dovoljno bruatalan da vec razmisljam o tome da polako paujem kofere http://brutalassault.cz/en/bands/
November 14, 201113 yr comment_2432822 Preslušao 15 Leviathan demosa, i celu diskografiju for that matter. Nisam kult za džabe.
November 15, 201113 yr comment_2433213 vredi samo zbog immortala,a ovo ostalo necu ni da komentarisem..
November 15, 201113 yr comment_2433215 Doći na black metal forum da bi pričao o dobrom raznovrsnom metalu je malo jalov posao.
November 15, 201113 yr comment_2433276 Управо пишем есеј за предмет Историја књига и библиотека, и тема ми је "Месопотамија: колевка књига и библиотека". У сваком случају, стигао сам до дела у коме се говори о томе како су се позајмивале књиге из тадашњих библиотека, и како је на књигама намењеним за тако нешто увек стајало исписано (да би се осигурали од крађе истих): "Онај ко се боји Ануа, Енлила, Еа и Мардука вратиће је у кућу власника"
November 15, 201113 yr Author comment_2433290 ... zato su danas srecni ako uopste vratis knjigu, nema vise ni straha ni obraza...
November 15, 201113 yr comment_2433333 Управо пишем есеј за предмет Историја књига и библиотека, и тема ми је "Месопотамија: колевка књига и библиотека". У сваком случају, стигао сам до дела у коме се говори о томе како су се позајмивале књиге из тадашњих библиотека, и како је на књигама намењеним за тако нешто увек стајало исписано (да би се осигурали од крађе истих): "Онај ко се боји Ануа, Енлила, Еа и Мардука вратиће је у кућу власника" A đe je Tiamat?