Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.4k
  • Views 181.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Evo malo zdrave klope:   Keksići bez šećera i čokolade. Ovaj preliv je kombinacija tahinija, ječmenog slada, kakaa, vanilinog štapića i vode, a keksići su od samljevenih lješnika i integralnog ovsen

• pljeskavice od pasulja, na tostu sa namazom od fete i mirodjije + salata od kin. kupusa+iceberg+sargarepa+kiseli krastavci sa provencale dresingom.   dakle: pljeskavice od pasulja -: kuvan pasulj z

• Night's Blood
    Night's Blood

YuMetal musaka   Potrebno: 1kg krompira 1kg paradajza 400 gr mocarela sira 1-2 tikvice List persuna 1 maslac 1 jaje 2 glavice luka zacini po ukusu 1 admin 1 moderator 1 iskreni clan  

comment_1483745

Pa sutni ga. Kakav je to decko kad ne da devojci da jede slaninu? Ja moju teram, ali nece.

Kad sam bio na studijama, cetvrtak, dan kad nicega nema u frizideru. Bilo slanine, masti i pola vekne hleba. Sta da radim? Uzmem ti ja to pola vekne presecem horizontalno po duzini, namazem svinjskom mascu, naseckam slanine i stavim unutra.

Kad sam pojeo taj sendvic, samo sam se odmakao od stola, seo na krevet, rasirio ruke i jedno 10-tak minuta nisam mogao da se pomerim. Tek tada sam dosao sebi.

comment_1484302

e, pa hleb i beli luk, to kad se iseche hleb na krishke, svaka se jako jako namaze maslacom pa se stavi beli luk rendani i so, i to se vrati u formu vekne, umota u alufoliju i zapeche, to je super

mada mi se smuchilo.

sad cu da przim poslasticharsku kremu (kad se ohladi) u testu za przenje, mnjam :D

comment_1484501

ja sutra roštiljam, teo danas, ali me omela jebena vrućina, sutra ne gine

comment_1484769
e, pa hleb i beli luk, to kad se iseche hleb na krishke, svaka se jako jako namaze maslacom pa se stavi beli luk rendani i so, i to se vrati u formu vekne, umota u alufoliju i zapeche, to je super

mada mi se smuchilo.

Moja kombinacija kada kriziram je ražani hleb sas belim lukcom, maslacem i solju. I dobitna je, maslac mnogo više dođe do izražaja sa ražanim 'lebcem, haha. :opusteno:

Edited by Snouvi Džamejkan :)

comment_1485373

svaka cast momci - castitam!

uspeli ste odlicnu temu da upropastite spamom i chatom. a onda ce moderatori, umesto da pobrisu vase chatove i da vam podele warnove, lepo da je zatvore. do prve prilike...

comment_1485509
svaka cast momci - castitam!

uspeli ste odlicnu temu da upropastite spamom i chatom. a onda ce moderatori, umesto da pobrisu vase chatove i da vam podele warnove, lepo da je zatvore. do prve prilike...

Pa šta ćeš, kada više vole nas nego forum!

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.