Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.4k
  • Views 181.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Evo malo zdrave klope:   Keksići bez šećera i čokolade. Ovaj preliv je kombinacija tahinija, ječmenog slada, kakaa, vanilinog štapića i vode, a keksići su od samljevenih lješnika i integralnog ovsen

• pljeskavice od pasulja, na tostu sa namazom od fete i mirodjije + salata od kin. kupusa+iceberg+sargarepa+kiseli krastavci sa provencale dresingom.   dakle: pljeskavice od pasulja -: kuvan pasulj z

• Night's Blood
    Night's Blood

YuMetal musaka   Potrebno: 1kg krompira 1kg paradajza 400 gr mocarela sira 1-2 tikvice List persuna 1 maslac 1 jaje 2 glavice luka zacini po ukusu 1 admin 1 moderator 1 iskreni clan  

comment_1485967

k'o je rekao ja sam rekao šunka?

iskreno se nadam da će se kotlićijada održati u nedelju, uželeh se

comment_1486108
iskreno se nadam da će se kotlićijada održati u nedelju, uželeh se

Zvanicno obavestenje iz prve ruke: kotlicijada u nedelju 9. septembra. Pederi iz omladinskog nisu hteli da nas puste sad i naravno jos uvek imaju pravo da odloze sve to za januar iduce godine.

comment_1486130

Zato je potrebno da imamo sopstvenu instituciju koja ce se brinuti zvanicno o tome. Ovako svako moze da nas jebe u zdrav mozak kada hoce i koliko hoce.

Mmmmmmmmmmmmm mozak, jede li neko od Vas mozak od svinje? To je samo jedan od 21 ukusa koliko ih ima na pecenoj svinjskoj glavi.

pigs_heads_435w.jpg

Edited by Lex Luthor

comment_1486435
Mmmmmmmmmmmmm mozak, jede li neko od Vas mozak od svinje? To je samo jedan od 21 ukusa koliko ih ima na pecenoj svinjskoj glavi.

Pohovani svinjski mozak je prava poslastica. Ne znam zasto ljudi izbegavaju da ga jedu, kao i prasece testise (takodje specijalitet). Uopste se ne salim!

comment_1486444

raspolutio lobanju i dimio 5 dimova, zatim sušio

trenutno je u zamrzivaču, bojim se da probam

comment_1487927
Pohovani svinjski mozak je prava poslastica. Ne znam zasto ljudi izbegavaju da ga jedu, kao i prasece testise (takodje specijalitet). Uopste se ne salim!

obozavam mozak, na sve nacine.

problem je samo visok sadrzaj masti i holesterol, tako da ga ne jedem cesto.

comment_1488074

to ja klopam par puta godišnje (kad god koljem) i tad mu se osvetim

comment_1488350
obozavam mozak, na sve nacine.

problem je samo visok sadrzaj masti i holesterol, tako da ga ne jedem cesto.

Koliko god da ima, jos niko od malo mozga nije umro. Inace je zivotinjska mast daleko zdravija od biljne (koju ljudski organizam skoro uopste ne moze da svari, vec je samo talozi). DOLE VEGETARIJANCI!!!

comment_1490377

fuckin telekom adsl

Edited by IN THE NAME OF GUUUZ

comment_1490381

stavis malo ulja u tiganj, ubacis ociscene i iseckane lignje, dinstas pokljopljeno nekih 20-ak minuta (dolivas malo vode ako treba). ne treba dodavati soli, posto su lignje dovoljno slane po sebi, eventualno dodas malo bibera ako ti je gusht.

ocistis dosta belog luka, sitno iseckas, pomesas sa sitno seckanim persunovim listom i maslinovim uljem. kada su lignje gotove, skines tiganj sa vatre i prelijes ih mesavinom belog luka, persunovog lista i maslinovog ulja. ostavis da stoji par minuta u poklopljenoj posudi i upropastis se jeduci.

• 2 weeks later...
comment_1500888

pun mi kurac ovog paradajza koji nije nikakav, jedva čekam kiseli kupus, pa da uzmem lončugu od 10 litara, da natrpam red kupusa, red suvog mesa (slaninice, kobaje, rebarca, kolenica...) do gore, pa uz to opalim kuvana krompira u ljusci, a onda preko toga opalim par kila špriceri!!!

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.