Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.1k
  • Views 188.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hail Metal
    Hail Metal

Drago mi je da svi ocekuju moje cinjenice i sto se vise pominjem nego onaj isprdak iz Monte Karla .   elem :   Zato sto igra levom rukom a desnjak je , sprda se sa rivalima . Zato sto ima 10 GS

• Hail Metal
    Hail Metal

e ovako zaista sam zeleo da ne podjebavam pacijente , ali posto si me uvredio , sledi :   MISLILI STE DA CE NOVAK DA POBEDI ?   E PA KURCA BABA VEČERALA !!!!   Vise sam se obradovao ovom porazu

• Al ti je pamcenje,usralo se.

comment_1489193
Iz ovih razloga ja jednostavno neću da plaćam pretplatu Tijaniću i co. Koji su to lopovi i mufljozi. Non-stop mi stižu opomene za plaćanje pretplate na RTS, jednostavno ih ignorišem..

Inače, dobro je što su ispali i Južni i Hjuit, samo da ne uprska Nole protiv Del Potra.

Taкође, нисмо платили ниједном до сада.

comment_1489456

Ja mislim da ce Ana da pobedi! Ili samo zelim da verujem u to :)

Inace na RTS txtu i sajtu ne stoji prenos ni jednog mecha u programskoj shemi...

Noleta verovatno nece ni prenositi jer on igra oko 3 po ponoci, kao i Janko sto je igrao.. a znamo da njegov mec nisu prenosili vec su sutradan dali snimak.. jebo ih otac.. (RTS)

comment_1489718

Iiiiiiiii, sjeba Venus Anu :/

Ali bez obzira na sve, Venus je raspaljivala one loptice kao nenormalna.. ako JJ prodje u QF imace ozbiljnih problema, iako ju je vec 2 puta ove godine savladala...

Sa druge strane, Ana je lose igrala, ali dobro, i to se desava... vazno je da je Ana odbranila poene i dobila jos koji ;)

comment_1491442

Ja tek sad videla da je ispao, nisam mogla da verujem a nisam ni mogla da prestanem da se radujem! :mhihi:

E sad, da vidimo sta ce veceras da urade Federer i Rodik...

Samo se iskreno nadam da ce Jelena da pobevi Venus... mada ne znam koliko je to moguce al' videcemo.

comment_1491457

Ја се надам да ће и Федерер да испадне, па да Ноле нагузи Родика онако сочно, из дворучне бекхенд паралеле 4. :) И навијамо за ЈЈ, наравно...

comment_1491462

Мислим да може да победи Венус, јербо нема комплекс од ње као Ана, само је битно да верује у себе.

Edited by Директор

comment_1491479

Svaka chast Fereru, gledao sam danas snimak. Nadal je bio zreo za ispadanje jos od ranije, ali je nekako uspevao da dobije ova, prakticno dva meca koja je igrao..

Mislim da veceras pobeda JJ vise zavisi od toga kako ce Venus igrati nego kako ce ona igrati..

comment_1491566

Da, ja cu da je mrzim od kada bude poceo mec :) :) :)

Enanova se ne da, drago mi je da je dobila onu gorilu :) jebote kakav bekend ima ta zena, to je prosto neverovatno.. I Kuznjecova se nesto razbacala, mislim da ce JJ posle US Opena ipak ostati na 3. poziciji, osim ukoliko ne osvoji turnir :mrgreen:

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.